5 серйозних причин видалити WhatsApp

WhatsApp – один з популярних месенджерів, більшість користувачів якого досить не влаштовані його роботою. Сьогодні ми розповімо основні з недоліків додатку.

Розмір файлів. Майже всі користувачі в опитування скаржились на обмеження розміру файлу, який необхідно відправити. Наприклад, максимальний розмір для відео – 16Мб. А тепер уявіть, що ви хочете поділитись якісним відео, а вам доводиться різати його частинами, аби відправити. Всі відправлені та отримані файли забивають вашу пам’ять.

Доступ та хакерство. Як ви вже чули, більшість американських месенджерів надають ваші дані різним спец.службам. Дозвіл на передачу даних, доступ в галерею та місцезнаходження впринципі не несе небезпеки.Проте ці дані можуть перехопити зловмисники та використати проти вас, або заволодіти вашими коштами за допомогою банківських застосунків.

Реакції. Вже більшість сучасних месенджерів впровадили функцію реакцій на повідомлення. У WhatsApp досі немає такої можливості.

Функціонал. Погодьтесь, функціонал додатку досить бідний. Кеш самостійно не очищається, папки створити не можна, чат для особистих файлів створити неможливо.

Додаток на ПК. Більшість месенджерів можна завантажити на ваш ПК. Як ви вже спробували або здогадались, WhatsApp не надає такої можливості. Для того, аби авторизуватись та використовувати месенджер на комп’ютері необхідно підключити їх обох в одну мережу (наприклад, Wi-Fi). Це досить незручно, адже ваш смартфон просто може розрядитись, а на важливе повідомлення відповісти потрібно.

 

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.