В Україні різко зростуть тарифи на Інтернет

Для всіх українців є сумна новина: експерти прогнозують істотне підвищення цін. Крім того, це здебільшого торкнеться жителів районних центрів, маленьких міст та селищ. Сьогодні ми розповімо причину підвищень цін на Інтернет.

Деталі

Ціна Інтернету напряму залежить від супутніх послуг, такі як: бензин, оренда приміщень для офісів, електроенергію, тощо.

Олександр Федієнко, член парламентського комітету з питань цифрової трансформації, не стояв осторонь та прокоментував ситуацію.  Щороку ціна дорожчає на 20%, а ціна напряму залежить від регіону. Крім того, Інтернет-провайдери взагалі вважають, що ціна на Інтернет в Україні досить занижена. Коли ціни зростають, а тарифи не змінюється, провайдерам стає невигідно займатись даним бізнесом. Більше того, компаніям необіхідно підвищувати зарплатню своїм робітникам, аби бути конкурентноспроможним.

Експерти додають, що в середньому ціни зростають на 10-15 гривень кожного місяця. На думку експертів, для середньостатистичної родини таке підвищення не буле суттєвим.

 

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.