«Київстар» пропонує новий тариф з першим безкоштовним місяцем

Один з найпопулярніших мобільних операторів подарує абонентам небачену акцію. «Київстар» оголосив про акції, якими можна буде користуватись протягом року до 31 грудня 2022 року.

Деталі

Акція отримала назву «Суперзима». Сенс в тому, що при першій купівля пакету ви не сплачуєте кошти за перший місяць користування. Пакетом з суперсилами можна користуватись цілих чотири тижні безкоштовно, а контрактні абоненти –місяць.

Користуватись акційною пропозицією можуть лише користувачі мобільного оператору «Київстар». Більшість абонентів отримали SMS-повідомлення від оператора з можливістю підключити акцію. Якщо такого не сталось – ви можете перейти до мобільного додатку «Мій Київстар» та підключити акцію в застосунку.

Є ще одна деталь: контрактні абоненти зможуть користуватись «Суперзимою» до 31 грудня 2022 року. Для звичайних ж абонентів акція буде доступною до 28 грудня 2022 року.

Як тільки ви поповзете рахунок ви зможете обрати бонуси для користування. Акції пов’язані з хвилинами для спілкування, мобільним інтернетом, SMS та MMS повідомленнями.

Крім того, всі абоненти зможуть обрати «суперсилу»: додаткові мегабайти, додаткові хвилини для спілкування, тощо.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.