lifecell запустив унікальний тариф за 150 гривень на рік з інтернетом

Ми всі звикли, що мобільні оператори зазвичай піднімають ціни на тарифні плани. Проте lifecell вирішив навпаки впровадити вигідний тарифний план всього за 150 гривень.

Деталі

Новенький  тариф отримав назву «Смарт Лайф Феномен», а підключається він на цілий рік. Головною фішкою тарифу стало те, що абонент сам вирішує скільки хвилин та гігабайтів на Інтернет йому потрібно протягом року.

Оператор зазначає, що абонентові надається 750 хвилин на розмови як в середині мережі, так і поза нею. Користувачі отримують 20 гігабайт Інтернету та зможуть користуватись залишками послуг.

Індивідуальні клієнти зможуть перейти на тариф всього за 50 гривень. Для цього вам потрібно лише набрати комбінацію *439# на вашому смартфоні. Якщо ви плануєте вперше скористатись послугами оператора lifecell, вам доведеться придбати стартовий пакет «Смарт Лайф»/«Універсальний», а потім перейти на тариф «Смарт Лайф Феномен».

Зазначаємо, що підключитись до тарифу ви зможете лише до 29 березня 2022 року. Не переймайтесь, адже після підключення ви можете повноцінно користуватись послугами протягом 365 днів.

 

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.