Показали нові функції і новий логотип MIUI 13 у смартфонах Xiaomi

Нова версія фірмового інтерфейсу має дебютувати через 2 тижні. Однією з очікуваних прем’єр грудня стане вихід MIUI 13, яка прийде на зміну MIUI 12.5. Компанії вдається утримувати нову версію оболонки в секреті та про неї відомо небагато. Але вчора в мережу злили більше інформації про MIUI 13, включно з логотипом прошивки.

Фірмовий логотип MIUI 13 вдалося виявити у вихідниках оновлення програми Xiaomi Service до версії 13.0.3.0. Логотип MIUI 13 виконаний у тому самому стилі, що в інших версій MIUI. Можливо, компанія має намір дозволити виявити логотип MIUI 13, тим самим підігріваючи інтерес до майбутнього анонсу, який має відбутися 28 грудня.

Серед іншого ресурсу Xiaomiui вдалося знайти інформацію про три нові функції, які з’являться в MIUI 13. Одна з них цілком може іменуватися як «Нескінченна прокрутка». Ця функція повертає користувача до початкової сторінки після того, як переглянуті всі сторінки.

У MIUI 13 з’явиться функція Smart Toolbox. Це дозволяє викликати бічну панель, щоб отримати доступ до інших опцій та програм. Вперше невеликі віджети з’явилися в бета-версії MIUI 12.5, а тепер вони стануть невід’ємною частиною MIUI 13. Як це все виглядатиме, можна побачити на відео.

Джерело також звернуло увагу, що у прошивці є посилання на 16 серпня 2021 року. Він припускає, що саме цього дня компанія і хотіла анонсувати MIUI 13. Але в останній момент було вирішено відкласти реліз, щоб доопрацювати оболонку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.