Viber запускає нові функції

Нова функція буде доступна для відео у форматах 3gp, m4v, mov та mp4 з максимальним розміром файлу до 200 МБ. Месенджер Viber надав можливість брендам надсилати клієнтам бізнес-повідомлення з відео. Користувачі месенджера тепер зможуть копіювати коди, посилання та контактну інформацію в один дотик. Нова функція буде доступна для відео форматів 3gp, m4v, mov і mp4 з максимальним розміром файлу до 200 МБ. Користувачі Viber зможуть відповісти на відео та закріпити його в діалозі з брендом, як і будь-яке інше бізнес-повідомлення.

Види повідомлень від брендів для користувачів Viber: лише відео; відео та текст; відео, текст та CTA-кнопка.

Як заявили в Viber, бренди, використовуючи відео, зможуть “показати новий продукт, наочно розповісти про його характеристики, познайомити клієнтів з інструкціями та багато іншого”. Ця опція стане доступною в Україні до Нового 2022 року. Користувачі зможуть копіювати перевірочні коди, номери телефонів, адреси електронних пошт та посилання в бізнес-повідомленнях – це має спростити їхню взаємодію з брендами.

Функція буде доступна для номерів, що складаються з чотирьох і більше цифр – при тривалому натисканні скопіюється номер, а на екрані з’явиться повідомлення “Номер скопійований”. Оновлення стане в нагоді для одноразових паролів, промокодів, ідентифікаторів відстеження доставки і т.д., зазначили в компанії. При короткому натисканні на посилання, адресу електронної пошти або телефонний номер, на який доступні дзвінки та надсилання повідомлень (зазвичай більше 7 цифр), користувач побачить меню з кількома опціями: “дзвінок”, “повідомлення”, “додати до контакту” та ін. або буде перенаправлено на веб-сайт або електронну пошту.

Ця функція вже доступна для користувачів Android, iOS та Desktop-версії програми.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.