Електронний браслет Xiaomi Mi Band 7 стане проривом 2022 року

Як вдалося з’ясувати, в даний час компанія Huami, дочірній бренд Xiaomi, вже активно створює новинку, причому через кілька місяців розробка виявиться завершена, після чого почнеться масове виробництво, а ще через якийсь час цей наручний гаджет стане доступним для покупки, незабаром після анонсу. Не варто думати, що китайський бренд віддав якійсь маловідомій компанії процес розробки та створення цього трекера, тому що саме Huami створювала всі моделі Mi Band, починаючи з першого покоління, випущеного у 2014 році. Новинка отримає збільшений OLED-екран із підтримкою сенсорного керування діагоналлю 1,9 дюйма, а також оновлене технічне оснащення. Таке дозволить їй точніше та ефективніше оцінювати різні показники активності.

 

Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 7 буде набагато точніше за всіх своїх попередників як стежити за якістю сну, так і, крім цього, відстежувати фізичну активність. Це дозволить усім користувачам отримувати максимально точні дані. Однак на цьому все не обмежиться, оскільки новий трекер отримає новий модуль Bluetooth 5.1 LE із функцією підвищеної енергоефективності. Втім, і це ще не все, на що кожна людина може розраховувати, тому що новинка запропонує всім і кожному барометричний альтиметр, який використовуватиметься для визначення рівня набраної висоти. За рахунок даного сенсора трекера виявиться здатним максимально точно підрахувати кількість спалених калорій.

Але і це ще не все, на що все і кожен має право розраховувати, тому що новенький наручний гаджет Xiaomi Mi Band 7 зможе похвалитися таким важливим, великим і дуже значущим плюсом, як модулем GPS для визначення розташування. За рахунок такої особливості фітнес-трекер виявиться здатний відображати інформацію про те, який маршрут пройдено і якою була середня швидкість пересування. Само собою, використовуватиметься він і при активації різноманітних спортивних режимів, наприклад поїздок на велосипеді або пробіжок на свіжому повітрі. Коли новий електронний трекер надійде в продаж, що має відбутися вже навесні-літом 2022 року, він виявиться найкращим серед усіх існуючих на ринку, запропонувавши покупцям найпривабливіше співвідношення ціни та якості.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.