Мобільні оператори Київстар, Vodafone та lifecell уріжуть гігабайти і швидкість

Все частіше користувачі скаржаться на поганий мобільний Інтернет. А чи знали ви, що ви Україні немає такого поняття, як «безлімітний Інтернет». Крім того, мобільні оператори дедалі більше обмежують Інтернет у своїх мобільних тарифах.

Деталі

Наприклад, мобільний оператор «Київстар» розповів, що в середньому їх абоненти споживають 21Гб безлімітного Інтернету. Тому, тільки мала частина користувачів потребує безлімітк. Гарним рішенням стало впровадження тарифу з обмеженням Інтернету: від 5 до 25 ГБ.

Оператор переконаний, що користувачам майже не потрібний безліміт на Інтернет. З часом кількість таких абонентів тільки зменшується. «Київстар» має відносно безлімітні контрактні тарифи. Користувачі користуються вільно інтернетом до позначки в 40Гб. Після цього, швидкість Інтернету падає до 0/8 Мб у секунду.

Така ж історія з тарифними планами від «Vodafone». Після використаних 40Гб швидкість врізається до 0/8 Мегабіти у секунду. Така швидкість буде супроводжувати вас до кінця місяця. Крім того, мобільний оператор поставив прайс на «роздачу Інтернету». Якщо в «Київстар» це безкоштовна функція, то «Vodafone» бере за це 10 гривень на день, або 50 на місяць.

Lifecell, на щастя, не обмежує так сильно своїх абонентів. В середньому користувач витрачає всього 13 ГБ Інтернету на місяць. У тарифах «безлімітний Лайф» і «platinum Лайф» користувачам надається 50 та 150 ГБ Інтернету. Після того, як абонент вичерпає таку велику кількість гігабайт, його швидкість знизиться всього лиш до 1 мегабіта у секунду.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.