Київстар відключив популярний тариф

Якими вигідними тарифами можна його замінити. Київстар повідомив про закриття одного з найпопулярніших тарифних планів – “Безлім WoW”. Про це стало відомо із повідомлення на сайті мобільного оператора. Тариф “Безлім WoW” служив роками, а ціни на нього не змінювалися, проте підключення пакету послуг компанія закрила з 8 грудня. Зазначимо, що абоненти, які раніше підключили тариф, матимуть змогу користуватися послугами без перешкод.

Натомість компанія пропонує підключити інші гідні тарифи. Одним із таких є “Оптимум”. В рамках пакету послуг абоненти отримають необмежений доступ до інтернету та необмежені розмови у мережі Київстар. Також доступне підключення будь-якої суперсили та тарифний план “Домашній інтернет” із суперсилою.

Вартість пакету послуг – 250 гривень на місяць.

За 350 гривень на місяць Київстар пропонує тариф “Комфорт”. Відповідно до умов тарифу також абоненти отримують безлімітні дзвінки у мережі та інтернет. Крім того, їм надається 300 хвилин на дзвінки на номери інших мобільних операторів України, міські та за кордон, 300 СМ по Україні та суперсили без додаткових плат.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.