Де самий найдешевший інтернет і яка його ціна

Швидкісний інтернет українцям в середньому обходиться щомісяця близько 160 гривень. Україна посіла перше місце у рейтингу вартості широкосмугового дротового інтернету у світі. Швидкісний інтернет українцям в середньому обходиться щомісяця близько 160 гривень, опублікував дані британського дослідження Compare the market. Згідно з рейтингом, далі за вартістю інтернету йде Росія – 182 гривень, Румунія – 228 та Молдова – 265 гривень.

Примітно, що єдиною країною, яка увійшла до ТОП-5 за дешевизною інтернету за межами Європи, є Індія, там він коштує 271 гривню. Тільки африканські та близькосхідні країни входять до списку найдорожчих країн за вартістю інтернету. На першому місці – Ефіопія, де вартість широкосмугового зв’язку за місяць – близько 11 тисяч гривень. Цінник удесятеро дорожчий у порівнянні з Великобританією, де інтернет коштує 1124 гривень.

На другому рядку по дорожнечі інтернету – Об’єднані Арабські Емірати. Там за швидкісний інтернет громадяни платять 8563 гривні на місяць. На третьому місці – Катар, на четвертому – Зімбабве, на п’ятому – Оман.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.