Xiaomi випустила годинник Redmi Watch 2 Lite в Україні

Компанія Xiaomi оголошує сьогодні про старт продажів в Україні нового смарт-годинника Redmi Watch 2 Lite. Новинка з’явиться у магазинах з 8 грудня за рекомендованою роздрібною ціною 1999 грн. Смарт-годинник можна буде придбати в авторизованих магазинах Xiaomi Store. Тільки 8 грудня Redmi Watch 2 Lite можна придбати за акційною ціною 1799 грн.

Redmi Watch 2 Lite мають великий 1,55-дюймовий дисплей сенсорний, що забезпечує відмінний досвід перегляду; крім того, годинник пропонує більше 100 кольорових циферблатів для персоналізації. Смарт-годинник також дає можливість користувачам вибрати з більш ніж 100 режимів тренувань, серед яких 17 професійних та більше 90 розширених – для всіх видів активностей у приміщенні та на свіжому повітрі. Користувачі також можуть скористатися автовизначенням режиму. Смарт-годинник також пропонує комплексні функції відстеження здоров’я, включаючи визначення1 SpO2, контроль серцевого ритму, моніторинг сну та рівня стресу, дихальні вправи та відстеження показників жіночого здоров’я.

Redmi Watch 2 Lite забезпечують до 10 днів автономної роботи для цілодобового використання2 та витримують занурення у воду3 з тиском до 5 ATM, тому їх можна носити під дощем, у душі або навіть під час плавання.

У продаж годинник надійдуть у трьох кольорах корпусу – чорному, синьому або бежевому – та з комплектним ремінцем відповідного кольору. Окремо можна буде придбати ремінці у трьох додаткових кольорах – рожевому, оливковому та коричневому.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.