Connect with us

MOBILZONE

Xiaomi випустила крутий телевізор для бідних

Опубліковано

Xiaomi випустила крутий телевізор для бідних

Компанія Xiaomi поповнила лінійку телевізорів моделлю TV ES50 2022. У перерахунку на українську валюту вона продаватиметься за 10000 гривень, тобто приблизно як смартфон середнього рівня.

У Xiaomi TV ES50 2022 використовується 50-дюймова матриця з роздільною здатністю 4K (3840×2160 пікселів), частотою оновлення 60 Гц, кутом огляду 178 градусів, підтримкою Dolby Vision і 94-відсотковим охопленням колірного простору. Екран підтримує технологію динамічної компенсації якості зображення MEMC, за рахунок чого картинка виглядає чіткою та плавною навіть у динамічних сценах.

Що стосується інших технічних параметрів, у цьому телевізорі встановлений 4-ядерний процесор з ядрами ARM Cortex-A55 та графічний чіп ARM Mali G52 (2EE) MC1, які працюють з 2 ГБ оперативної пам’яті та 32-гігабайтним накопичувачем у зв’язці з оболонкою MIUI на базі Android TV. Серед інших модулів – Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, три роз’єми HDMI, два порти USB, інтерфейс S/PDIF, мережевий контролер Ethernet та аудіосистема потужністю 25 Вт з підтримкою технологій DTS-HD та Dolby Audio.

Xiaomi TV ES50 2022 з’явиться у продажу в низці країн найближчими тижнями. Чи поставлятиметься цей телевізор до України через офіційні канали, поки що невідомо.

Facebook Comments

MOBILZONE

Гравці Hamster Kombat розчаровані своїм заробітком

Опубліковано

Гравці Hamster Kombat розчаровані своїм заробітком

Що для народу може бути милішим за безкоштовний сир? Поки росіяни формили монети в Hamster Kombat, скептично налаштована публіка попереджала, що апетити треба стримати. Тепер з’ясувалося, скільки заробили «хом’яки».

Про яхти та дорогі автомобілі можна забути: заробітку захопленого гравця у Hamster Kombat вистачить хіба що на скромний похід за продуктами до найближчого супермаркету. Це суми від $10 до $60 – або від тисячі до п’яти з половиною тисяч рублів за поточним курсом валют. Наприклад, один із членів нашої редакції, який для експерименту дуже захоплено збирав віртуальні монетки, виручив лише $40, перебуваючи в топі за досягненнями.

Трохи більше зможуть отримати великі блогери, яким вдалося залучити безліч користувачів за посиланням: вони можуть розраховувати на суми в районі $100-$200. І лише кілька «китів» на самій вершині цієї піраміди отримають справді непогану виручку, яка вимірюється тисячами доларів. Багато геймерів не зароблять і ламаного гроша: деяких розробники звинуватили у читерстві та забанили назавжди. Серед незадоволених є ті, хто не використав жодних сторонніх програм і грав чесно, але апеляції автори проекту не розглядають. У мережі запевняють, що понад 60% гравців не було допущено до отримання коштів.

Через ці події в мережі розгортається драма, авторів проекту звинувачують у шахрайстві. Вони, зважаючи на все, і не проти: наприклад, на сторінці Hamster Kombat в соціальній мережі X можна побачити кілька репостів викривальних записів від великих каналів. Багато хто почав називати гру Scamster Kombat. Мабуть, перекладу фраза не потребує.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Власники iPhone 16 Pro зіткнулися з першими проблемами

Опубліковано

Власники iPhone 16 Pro зіткнулися з першими проблемами

Днями нові флагмани iPhone 16 надійшли у продаж, а покупці вже зіткнулися з першими проблемами роботи пристроїв. Скарги надходять на модель iPhone 16 Pro, у якої виникли проблеми з чуйністю екрану.

За словами багатьох користувачів, сенсорний екран став ігнорувати деякі свайпи, а також натискання клавіш віртуальної клавіатури, окремих кнопок та прокручування. Все це значно ускладнює процес взаємодії із пристроєм, не даючи виконувати базові завдання.

Журналісти стверджують, що річ у помилці програмного забезпечення. Зокрема, алгоритм відхилення випадкових торкань iOS, ймовірно, занадто чутливий, через що ігноруються цілеспрямовані торкання. У свою чергу, низка заяв від власників iPhone 16 Pro вказує на те, що проблема виникає, коли палець поруч із новим елементом керування камерою у правій частині екрану.

Проблема може погіршуватися ще більш тонкою рамкою навколо дисплея, що збільшує ймовірність випадкового торкання. Крім того, проблема частіше виникає, коли смартфон використовують без чохла.

Неполадка помічена на iPhone під керуванням iOS 18 та iOS 18.1 beta. Ймовірно, Apple вирішать її з випуском нової версії ПЗ.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Телеграм тепер по запиту правоохоронців буде надавати всю інформацію

Опубліковано

Телеграм по запиту правоохоронців буде передавати IP адресу та номер телефону

Телеграм по запиту правоохоронців буде передавати IP адресу та номер телефону тих, хто порушує правила платформи, – Павло Дуров.

Телеграм тепер по запиту правоохоронців буде надавати всю інформацію

Це відбуватиметься у відповідь лише на законні запити і тільки для запобігання злочинності та просуванню нелегальних товарів.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.