Чи правда, що автомобільна зарядка вбиває батарею смартфона

Більшість власників смартфонів заряджають вій смартфон у автомобілі. Та мало хто задумується, чи є безпечним даний вид зарядки акумулятора. Одні стверджують, що в авто недостатня сила напруги, інші зовсім інакшої думки. Сьогодні ми розберемось, де правда, а що є міфами.

Деталі

Напруга. Один з міфів є невідповідна напруга для зарядки в автомобілі. Це є повною вигадкою, адже в кожному зарядному пристрої існують спеціальні контролери, які запобігають даним проблемам. Вони перероблюють напругу так, аби телефон без жодної шкоди для акумулятора повноцінно зарядився.

Перепад напруги в мережі. Як ми вже пояснили, жодного перепаду напруги просто не може існувати. І зарядка смартфону в автомобілі не зашкодить акумулятору, тим паче, якщо ваша машина справно працює. Перепади напруги можуть бути тільки в тому випадку, якщо ваше авто має проблеми з електрикою. Такі проблеми слід вже вирішувати в автосервісах. Якщо така проблема існує, звичайно, від зарядки краще утриматися.

Дійсно, є такі випадки, коли від зарядки смартфону в автомобілі краще відмовитись. Наприклад, не слід користуватись неякісними зарядними пристроями, що не відповідають вимогам смартфону. Також не рекомендується заряджати пристрої при високій температурі. Це може просто вбити ваш акумулятор. Тому, не залишайте в спеку заряджатись смартфону, тим паче без нагляду.

Пам’ятайте, під час зарядки в автомобілі використовуйте якісні зарядні пристрої та не залишайте смартфон без нагляду у спеку.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.