Стало відомо, яку камеру отримає флагман Xiaomi Mi 12

Ні для кого не секрет, що зараз китайська компанія Xiaomi зайнята підготовкою до запуску нового покоління своїх флагманських смартфонів. Серія Xiaomi Mi 12, до якої увійдуть кілька різних моделей, має побачити світ уже наприкінці цього року. І напередодні анонсу надійний інформатор Digital Chat Station з Китаю розкрив деякі характеристики базової моделі Xiaomi 12. Зокрема він розповів про камери нового флагмана.

За словами інсайдера, у плані камер на флагманську серію смартфонів Xiaomi чекають зміни. Xiaomi 12 буде обладнаний потрійною головною камерою, що складається з декількох датчиків. Головний з них матиме дозвіл 50 мегапікселів. Дозвіл та призначення інших датчиків залишилися за кадром.

Що стосується екранів серії Xiaomi 12, то вони не зазнають серйозних змін порівняно з попереднім поколінням. Вони, як і у сімейства Xiaomi Mi 11, матимуть трохи закруглені краї та один O-подібний отвір у верхньому лівому кутку під фронтальну камеру. Це буде OLED-панель із вбудованим у неї оптичним сканером відбитків пальців. Xiaomi оновить цей датчик, покращивши його та збільшивши зону дії.

Як очікується, Xiaomi Mi 12 стане першим смартфоном на ринку на базі нового флагманського чіпсету Snapdragon 8 Gen 1, також відомого як Qualcomm Snapdragon 898. Він буде представлений за тиждень на спеціальному заході Qualcomm.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.