“Ощадбанк” попався на обмані

Нещодавно один із популярних українських банків “Ощадбанк” попався на cерйозному обмані. Річ у тім, що пенсіонери отримують виплати через банківські карти, або ж у самому відділенні. Одна з київських пенсіонерок потрапила в неприємну ситуацію у відділенні банку.

Деталі

Постраждала бажала оформити “картку киянина” у одному з відділень банку. Працівник банку повідомив, що жінка повинна оформити обов’язкову страховку за ціною 70 гривень. Пенсіонерка відмовилась сплачувати таку суму. Працівник стояв на своєму та наголосив, що без сплати він не зможе видати громадянці карту киянина, тому суму таки довелось сплатити.

Обурена клієнтка, прийшовши додому, вирішила перевірити чи є законні дії працівника банку. На гарячій лінії запевнили, що оформлення страховки є добровільним. Клієнтка хотіла повернути кошти назад, адже дії працівника банку були повністю неправомірними. Без роздумів жінка описала нахабні дії працівника у мережі.

Нагадаємо, що карта киянина оформлюється безкоштовно та має безліч переваг. Наприклад, безкоштовний проїзд у громадському транспорті та безліч інших переваг.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.