В Дії масово зникають документи

Користувачі програми Дія почали масово скаржитися на проблеми із завантаженням документів. Зокрема, користувачі скаржаться на відсутність відображення ID-картки, закордонного паспорта та сертифікатів вакцинації.

“Після оновлення не підтягується ковід-сертифікат, хоча до цього він був, зараз при генерації пише, що трапилася помилка”… Не відображаються документи (ID-паспорт та закордонний паспорт) у додатку Дія. Хоча тиждень тому все було гаразд. Також через відсутність закордонного паспорта не можу підтягнути сертифікат… Зникла айді-карта, закордонний паспорт і не підтягується внутрішній ковід-сертифікат…”, – йдеться у скаргах під постами на сторінці “Дії”.

Інші користувачі скаржаться, що у них не підтягується сертифікат про одужання. При цьому вони наголошують, що дані внесені правильно і діагноз прописаний, як і потрібно, щоб відображалося в Дії, але не відображається.

“Розкажіть, будь ласка, про зникнення закордонного паспорта (з чим це пов’язано) і чому не підтягується сертифікат про друге щеплення – всі дані вірні”, – написав ще один користувач програми.
При цьому деякі користувачі наголосили, що сертифікати зникли після оновлення програми.

Масово скаржитися на роботу програми почали після вихідних, до цього такої кількості коментарів з приводу неможливості завантаження документів не було.

Тим часом, у коментарях до посту у Facebook служба підтримки сервісу порадила після генерування сертифіката у додатку не закривати його, а згорнути, щоб сертифікати не потрібно було генерувати ще раз. До того ж, у підтримці радять авторизуватися в додатку ще раз, щоб документи завантажилися.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.