Топ 5 тем для MIUI 12, які вразили фанатів Xiaomi

Сьогодні ми підібрали для вас ще п’ятірку тем для смартфонів Xiaomi, Redmi, Poco, які працюють на базі операційної системи Android та фірмової оболонки MIUI 12/MIUI 12.5. Про якість і красу ми нічого не говоритимемо, це ви знаєте і самі. А йтиметься про теми, які глобальні змінюють інтерфейс смартфона. Недосвідчений користувач навіть не зрозуміє, що перед ним MIUI.

Hydrogen Plus

Про цю тему напевно чули багато хто, і тепер настав час ознайомитися з нею самим. Hydrogen Plus ідеально підходить та працює з MIUI 12 та MIUI 12.5. Якщо вам набрид класичний дизайн, то поспішіть знайти цю тему в офіційному магазині. Завантажити тему.

Reno

Даній темі характерні такі якості, як спокій та м’якість. Вона виконана в пастельних тонах, сподобається багатьом, незалежно від віку та статі. Автор змінив центр управління, переробив віджети та іконки. Загалом вийшло дуже гідно. Поспішаємо забрати звідси.

A+12

Незважаючи на дивну назву, нічого шокуючого і викликає в цій темі немає, при цьому вона серйозно переробляє зовнішній вигляд прошивки. У кольоровій гамі переважають різні пісочні відтінки та нейтральні тони. Ця тема точно не встигне швидко набриднути, деякі вже користуються нею протягом тривалого часу. Завантажити тему.

Black UI

Серед усіх любителів спокійних та нейтральних тем, напевно, знайдуться і фанати чорного дизайну. Подібний стиль краще читається в темну пору доби, береже зір і заощаджує заряд акумулятора, якщо у вашого смартфона AMOLED-екран. Забираємо Black UI за цим посиланням

Dot OS

Пляжна тема, яка за своєю стилістикою та духом чимось нагадує базову оболонку Google Pixel минулих років. Якщо вам не вистачає піщаних пляжів та моря, можна спробувати встановити тему Dot OS. Посилання на скачування

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.