У MIUI з’явиться функція відстеження посилок

Користувачі люблять MIUI за безліч корисних опцій та функцій. І треба віддати належне Xiaomi, адже вона постійно оновлює свою фірмову прошивку на основі Android, додаючи нові функції та розширюючи її можливості. Так, незабаром власники смартфонів Xiaomi отримають ще одну чудову опцію.

Перш ніж почати обговорення нової опції, яка з’явиться в MIUI, потрібно сказати, що вона пов’язана з онлайн-покупками, популярність яких зросла з початком пандемії коронавірусу. Так-так, Xiaomi вирішила додати до своєї оболонки функції відстеження поштових відправлень або, простіше кажучи, трекінг посилок. Користувачам мобільних пристроїв китайського бренду більше не доведеться встановлювати додаткове програмне забезпечення, щоб дізнатися, де знаходиться їх посилка. Зробити це можна буде прямо на головному екрані за допомогою нового вбудованого віджету, який вже з’явився у китайській бета-версії MIUI із номером 21.11.3. Достатньо ввести у вікні номер поштового відправлення.


Поки що нова функція працює лише з кількома поштовими операторами, але найближчим часом кількість підтримуваних служб доставки збільшиться. Чи з’явиться нова функція в глобальній версії MIUI або й залишиться ексклюзивом для Китаю, поки можна тільки здогадатися. Тим більше, компанія досі офіційно не оголосила про її запуск.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.