В Україні стартували попередні замовлення смартфона Huawei nova 8i із квадрокамерою та суперзарядкою

Підрозділ Huawei  в Україні представляє новий смартфон Huawei nova 8i, що є втіленням преміальної естетики та високої ефективності. Гаджет отримав широкі фотоможливості завдяки 64-мегапіксельній квадрокамері, а також надшвидку зарядку потужністю 66 Вт, що працює на основі технології Huawei SuperCharge.

 

Суперкамера

Huawei nova 8i оснащений інноваційною системою камер, до якої входять 64-мегапіксельна основна камера, 8-мегапіксельна ультраширококутна камера з сенсором f/2.4, 2-мегапіксельна макрокамера та 2-мегапіксельний сенсор глибини.

 

Основна камера Huawei nova 8i має сенсор f/1.9, завдяки якому всі важливі моменти життя користувачів фіксуються з високою чіткістю. Надширококутна камера 120° дозволяє робити знімки у повному масштабі, чи то величні гори, споруди, чи то групові фото з родиною та друзями. А потужний сенсор глибини з підтримкою штучного інтелекту розмиє фон та зробить яскравішим передній план. Серед інших переваг камер Huawei nova 8i — вбудований алгоритм зменшення шуму для нічних фотографій відмінної якості, 16-мегапіксельна селфі-камера та алгоритми покращення AI Beauty для зйомки портретів.

 

Потужність

Заряду Huawei nova 8i вистачить на цілий день, адже гаджет оснащений акумулятором великої ємності 4 300 мА*год та інтелектуальними енергозаощаджувальними алгоритмами. Крім того, він має надшвидку зарядку Huawei SuperCharge на 66 Вт, що заряджає смартфон на 60% усього за 17 хвилин, а на 100% — за 38 хвилин.

 

Преміальний дизайн і безрамний дисплей

Новий Huawei nova 8i має витончені грані корпусу, закруглені за 4D-технологією, а також NCVM-покриття, що створює ефект світлового відблиску з поєднанням кольору та тіні. В Україні Huawei nova 8i доступний у двох кольорах — місячно-срібному та зоряно-чорному.

 

Розмір дисплея Huawei nova 8i становить 6,67 дюйма. Він займає 94,7% площі фронтальної панелі і має надвузькі рамки для комфортнішого огляду. Роздільна здатність екрана FHD+ становить 2376х1080 із ширшою кольоровою гамою для більш захопливого перегляду будь-якого контенту.

 

Також новий смартфон оснащений 128 ГБ пам’яті для зберігання всіх фото та відео і 6 ГБ оперативної пам’яті. Гаджет підтримує частоту дискретизації 180 Гц для плавного геймінгу і працює на операційній системі EMUI 11.

 

Оформивши попереднє замовлення на Huawei nova 8i в Україні з 25 жовтня до 14 листопада, покупці отримають навушники Huawei FreeBuds 4i у подарунок. Рекомендована ціна смартфона Huawei nova 8i — 10 999 грн.

 

Детальніше про Huawei nova 8i на офіційному сайті Huawei в Україні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.