5 причин відмовитись від гідрогелевої плівки

Аби захистити від пошкоджень новенький смартфон, люди використовують різні способи: захисні екрани, плівки, гідрогелеві плівки, тощо. Але чому краще не використовувати гідрогелеву плівку? Сьогодні ми розкажемо про 5 причин, щоб відмовитись від неї.

  1. Поклейка. Поклеїти гідрогелеву плівку не так просто. Хоч матеріал і податливий, але не дуже звичний на дотик. Як показує практика, майже ні в кого не виходить її поклеїти з першого разу. Тому, рекомендується купувати набір з плівок для тренувань, що обійдеться в гарну копійочку.
  2. Ціна. Деякі продавці приписують своїм плівкам чудо-можливості. Саме по цій причині недоброчесні продавці можуть підвищувати ціну плівки в декілька разів. Насправді ціна плівки та скла однакова, адже їх собівартість майже не відрізняється.
  3. Захист. Досить вірити у міфи, що гідрогель захищає від ударів. При сильному ударі дисплей може розбитись навіть у плівці. Захисне скло гарної якості може розбитись, але врятує основний екран смартфону.
  4. Пошкодження. Продавці стверджують, що плівка самовідновлюється за 1-2 дні, а якщо користуватись феном, то пошкодження зникнуть за лічені секунди. Але як показує практика, плівка не справляється навіть з дрібними пошкодженнями від ключів. А що говорити вже про більш значні пошкодження?
  5. Міцність. Як основний захист екрану від тріщин, сколів та інших пошкоджень, гідрогелева плівка не підходить. Вона не зможе витримати падіння або сильні удари. А якщо телефон з гідрогелем і пережив подібну ситуацію, дякувати потрібно саме склу від виробника.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.