Секрети MIUI: як першим отримувати оновлення MIUI у смартфонах Xiaomi

Фанати компанії Xiaomi знають, що прошивки смартфонів виходять нерівномірно. Першими апдейти набувають мешканці домашнього регіону, після чого поширення відбувається і на міжнародні версії смартфонів. Чи можна прискорити процес отримання прошивок? Звичайно, можна переїхати до Китаю та вивчити китайську мову. Якщо ви не готові на такі радикальні зміни у власному житті, то є і простіші способи скоротити час очікування оновлень на свої смартфони.

Перший спосіб найпростіший і правильніший. Заходимо в Налаштування> Мій пристрій (Про телефон)> Версія MIUI. Заходимо в розділ “Всі параметри”, “Налаштування” та ставить галочку навпроти пункту “Отримувати ранні оновлення”. Подібний крок покаже Xiaomi, що ви досвідчений користувач і готові взяти участь у тестуванні. Зайшовши в Налаштування> Про телефон> Версія MIUI і зробивши кілька швидких тапів по логотипу MIUI, ви можете розблокувати додаткові можливості оновлення. Після цього з’явиться пункт “Вибрати пакет оновлень” для встановлення апдейтів у ручному режимі.

Третій спосіб також вимагає додаткових навичок. Просто увімкніть інший регіон у розширених налаштуваннях пристрою. Якщо в ньому вже почалося поширення оновлення, то ймовірно, що апдейт прилетить і вам.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.