Як зберегти дорогоцінний заряд батареї на смартфонах Xiaomi

Кожен власник смартфону мріє про зрозумілі та прості налаштування. Особливо цю проблему зазнали власники смартфонів Xiaomi. Сьогодні ми підібрали для вас деякі з налаштувань MIUI, які позитивно вплинуть на заряд вашої батареї.

Додатки та служби

Багато хто хибно вважає, що налаштувань «Фонової активності» достатньо, аби додатки не заважали роботі системи. Але не забувайте про базові принципи Android тому, що MIUI  це лише оболонка.

Тому, радимо вам перейти до «Налаштуваннь», знайти пункт «Повідомлення і Центр управління» та тапнути на «Повідомлення додатків». Після цього ми відключаємо повідомлення від програм.

Навіщо? Після того, як ми вимкнули повідомлення від додатків, вони перестануть витрачати ресурси системи. Інтернет покращиться, а смартфон не буде так швидко розряджатись. Але пам’ятайте, що після оновлення такі налаштування доведеться робити знову.

Після виконаних дій повертаємось до  «Налаштувань» та знаходимо такий пункт, як «Підключення і загальний доступ». Потім перевіряємо, чи відключені у нас такі можливості, як: Mi Share, Трансляція, Бездротовий дисплей і обмін з оточенням.

Екран

Кожен власник сучасних смартфонів знає, що яскравість екрану добре їсть заряд батареї. Крім того, сюди відноситься датчик, який стежить за освітленням. Чи задумувались ви, за яким принципом він працює?

 

На діоди подається більше енергії, адже яскравість кожного збільшується, а яскраве зображення швидко розряджає ваш акумулятор. Тому, раціональніше самостійно управляти даною функцією.

Є інше рішення: можна відкрити «Налаштування», натиснути на пункт «Екран» та обрати кольорову схему, яка найбільше вам сподобається.

Якщо ви обрали «Стандартну» схему та налаштували комфортний вам відтінок, то екран вашого смартфону почне споживати менше енергії.

Здавалось би, це звичайні функції. Річ у тому, що при постійній активності ці дві служби споживають більше енергії, ніж «Помічник Wi-Fi».

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.