Чим MIUI 13 розчарує користувачів?

Вже незабаром, а саме в листопаді, компанія Xiaomi нарешті анонсує нову версію MIUI 13. Інсайдери полюбляють ділитись цікавою інформацією до офіційного анонсу. Сьогодні ми розповімо вам про «злиті» новинки, які точно не прийдуть до вподоби фанатам китайського бренду.

Справжній шпигун Digital Chat Station розповів, що Xiaomi презентує одразу дві версії MIUI 13. Перша буде доступною для власників Android 12. Інша буде розповсюджуватись на Android 11, її отримають пристрої минулих років. На жаль, до «стареньких» моделей відносяться не тільки моделі 2019 року, а й популярні бюджетні смартфони, які вийшли минулого року. Наприклад, Redmi 9 і Redmi Note 9, вони залишились без Android 12.

Крім того, MIUI 13 майже не буде відрізнятись від MIUI 12.5 (копія MIUI 12). Техношпигуни повідомляють, що цього разу трішки оновиться інтерфейс, та впровадиться функція Memory Fusion. Нагадаємо, ця функція дозволяє збільшувати об’єм ОЗУ за допомогою постійної пам’яті. Оновляться й всім «потрібні» віджети: вони стануть більш схожими на віджети iOS.

Digital Chat Station також описують, що після анонсу прошивки розпочнеться бета-тест, який триватиме місяць. Потім місяць відкритих тестувати та лише після цього відбудеться фінальний реліз прошивки. Тому, MIUI 13 варто чекати у 2022-му, році.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.