За якими словами можна розпізнати шахраїв

Мабуть, з кожним був такий випадок, коли вам телефонували фахівці та люди з безпеки банку. Ці люди підтримують діловий стиль мовлення та поводять себе дуже коректно. Їм одразу хочеться вірити та надати всі дані, про які вони запитують.

Але є певні слова, які точно покажуть недоброчесні наміри шахраїв. Наприклад, до таких фраз належить «особовий рахунок» і «фінансовий осередок». Шахраям все складніше отримувати та шукати банківські дані, тож вони почали цікавитись особовими рахунками жертв. Але сценарій один: вам розповідають про взятий вами кредит та шанс переказати кошти на «безпечний рахунок».

Вас також повинні насторожити слова, коли вас прохають не повідомляти про цю розмову у поліцію. Про особові разхунки можете не перейматись, адже це вигадка. Особових рахунків немає ні в жодному банку. Ми вам радимо взагалі не піднімати слухавки від невідомих номерів.

Справа в тому, що бувають випадки, коли шахраї мстять своїм жертвам. Якщо ви повідомляєте неправильні дані, шахраї можуть розмістити ваш номер в оголошеннях, тощо. Крім того, в мережі з‘явилась інформація, що шахраї направили номер жертви до поліції з повідомленням про мінування.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.