Amazfit оновила лінійку смарт-годинників: стильні та технологічні моделі GTR 3 Pro, GTR 3 і GTS 3

Пристрої працюють під управлінням Zepp OS, спеціалізованої ОС для смарт-годинників, з якою стежити за здоров’ям просто. (Стежити за здоров’ям просто зі смарт-годинниками Amazfit серій GTR 3 та GTS 3)

 

Шеньчжень, 11 жовтня 2021 р. Amazfit, провідний світовий бренд портативної електроніки, анонсував три нові моделі смарт-годинників: GTR 3 Pro, GTR 3 і GTS 3. Всі вони покликані надихнути людей самовиражатися та досягати бажаного під слоганом Up your game. Це частина оновленого брендингу компанії, в якому особливу увагу приділили цінностям і стилю життя реальних користувачів.

 

З новими моделями годинників від Amazfit стежити за здоров’ям просто. Вони допомагають своїм власникам вести більш здоровий спосіб життя і бути продуктивніше, але не на шкоду особистому стилю. Пристрої працюють під управлінням операційної системи Zepp OS, яка поєднує в собі елегантний дизайн і великий набір фітнес-функціональності та можливостей, що дозволяють користувачам зміцнити здоров’я. 

 

Функції для фітнесу та здорового способу життя

 

Всі три нові моделі смарт-годинників Amazfit працюють під управлінням Zepp OS, в якій реалізований великий набір функцій для фітнесу та здорового способу життя. Завдяки інтуїтивно зрозумілому і зручному інтерфейсу ця ОС надає власнику годинника можливість повністю реалізувати свій потенціал, проаналізувати звички і вести здоровий спосіб життя. 

 

Нова ОС створена спеціально для портативної електроніки Amazfit. Це не розроблений для смартфонів софт, який адаптували для годинників, а легка, плавна і проста в застосуванні ОС, яка забезпечує менше енергоспоживання в порівнянні з попередньою версією, прибираючи необхідність занадто частої перезарядки годинників.

 

Zepp OS також сумісна з Android- та iOS-пристроями і може синхронізувати дані з популярними платформами Apple Health і Google Fit для відстеження активностей і стану здоров’я, а також фітнес-додатками Strava, Relive, Runkeeper, і TrainingPeaks. Варто відзначити і такі функції:

 

  • Персоналізація. У вашому розпорядженні — більше 150 циферблатів і відповідні теми для режиму always-on display на будь-який смак і випадок, а також динамічні ефекти і плавна анімація. Крім того, користувачі зможуть створювати власні циферблати і міні-додатки за допомогою спеціального набору засобів розробки app developer kit (готується до випуску).

  • Показники здоров’я 4 в 1: відстежуйте відразу чотири показники здоров’я одним дотиком: датчик BioTrackerTM PPG 3.0 з шістьма фотодіодами одночасно виміряє пульс, насиченість крові киснем , рівень стресу і частоту дихальних рухів лише за 45 секунд.

  • Моніторинг 24/7: стежте за своїм здоров’ям цілодобово. Навіть під час плавання в басейні ваш пульс відстежується. А ще годинник повідомить про аномально високий або низький пульс і стежитиме за тим, щоб він залишався на оптимальному рівні при виконанні вправ. Цінний напарник на тренуванні!

Все зрозуміло. Індикатор PAI, розрахований на основі даних про фізичну активність за останні 7 днів, повністю відображає ваш стан здоров’я і самопочуття.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.