Connect with us

MOBILZONE

Старий хіт Xiaomi отримає функцію розширення оперативної пам’яті

Опубліковано

Старий хіт Xiaomi отримає функцію розширення оперативної пам'яті

Компанія Xiaomi вже випускає операційну систему Android 12. Поки що вона лежить в основі програмного забезпечення MIUI 12.5, але в майбутньому з’явиться прошивка MIUI 13. Отримають її не всі смартфони. Причому нова версія оболонки не вийде навіть на флагманські моделі 2019 року.

Одна з таких – Xiaomi Mi 9. Її представили взимку 2019 року в Китаї, а через кілька днів після прем’єра відбувся дебют європейського варіанту на MWC 2019. Оцінили флагманську модель в Європі в 449-499 євро залежно від обсягу вбудованої пам’яті під капотом.

Як стало відомо, Xiaomi Mi 9 обзаведеться підтримкою функції розширення оперативної пам’яті, не дивлячись на те, що його залишать без MIUI 13 і Android 12. Технологія Memory Fusion буде додана в одному з наступних оновлення програмного забезпечення MIUI 12.5 на Android 11.

Це означає, що власники глобальної версії Xiaomi Mi 9 смогту додати 1 ГБ або 2 ГБ ОЗУ. У Китаї смартфон продається з 256 ГБ вбудованої пам’яті в топової конфігурації. Така ємність накопичувача дає можливість створити вірутальних розділ на 3 ГБ.

Facebook Comments
Читати далі
Коментувати

You must be logged in to post a comment Login

Залишити коментар

MOBILZONE

iPhone 16 Pro випробували з різними зарядками

Опубліковано

iPhone 16 Pro випробували з різними зарядками

Цього року Apple впровадила в нові iPhone підтримку швидшої провідної (до 45 Вт) і бездротової (до 25 Вт) зарядки. Тому автор YouTube-каналу SimplyPops вирішив дізнатися на прикладі iPhone 16 Pro, яким способом найшвидше зарядити смартфон.

Блогер використовував чотири зарядні пристрої:

  • Магнітний адаптер MagSafe потужністю 25 Вт, підключений до блоку на 30 Вт
  • Офіційний адаптер Apple потужністю 20 Вт
  • Офіційний адаптер Apple потужністю 30 Вт
  • Адаптер Anker потужністю 45 Вт

За допомогою спеціальних інструментів автор відео заміряв потужність струму, що подається під час зарядки. Спочатку блоки на 30 і 45 Вт видавали близько 20 Вт, але згодом потужність у всіх чотирьох адаптерах зменшилася до 10 Вт і продовжила знижуватися.

Дивно, але першим зарядився iPhone 16 Pro, підключений до 30-ватного адаптера: на це йому знадобилося 2 години і 10 хвилин. Ще через 20 хвилин практично одночасно показали 100% смартфони з 20- і 45-ватним адаптерами. Магнітній зарядці MagSafe знадобилося 3 години 50 хвилин, щоб заповнити енергію iPhone.

Для наочності блогер провів тест ще двічі. У другому випадку знову перемога була за 30-ватним адаптером, а втретє першим зарядився iPhone, підключений до 45-ватного адаптера, – за 1 годину 45 хвилин.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Xiaomi випустила розумну зубну щітку Mijia Electric Toothbrush з автономністю до 180 днів

Опубліковано

Xiaomi випустила розумну зубну щітку Mijia Electric Toothbrush з автономністю до 180 днів

Xiaomi розширила асортименти продуктів під брендом Mijia, випустивши нову електричну зубну щітку Sonic Sweep Electric Toothbrush. Пристрій доступний у трьох кольорах корпусу, має кілька режимів чищення, інтелектуальний світловий індикатор нагадування та інші корисні можливості.

На відміну від попередніх моделей Sonic Sweep Electric Toothbrush отримала більш округлий корпус. Щетинки голівки нагадають про необхідність її заміни, помінявши свій колір на більш тьмяний. Новинка оснащена технологією звукового та вібраційного чищення, а подвійний кут коливань дозволяє очищати важкодоступні зони. Виходячи з потреб користувача, передбачено три режими: дбайливий, стандартний та інтенсивний. Бережний режим підійде для людей з чутливими яснами, тоді як інтенсивний орієнтований на ретельне очищення, включаючи приховані зони та проміжки між зубами.

Інтелектуальний індикатор допоможе користувачеві за 2 хвилини якісно почистити зуби, не пропустивши жодної ділянки. Так, помаранчеве світло індикатора сигналізує про пропущену зону, тоді як білий показує, що все добре.

Виробник передбачив захист від води класу IPX8 та порт USB Type-C для підзарядки. За його словами, час роботи щітки досягає 180 днів або 100 днів у більш інтенсивному режимі. Xiaomi Mijia Sonic Sweep Electric Toothbrush надійшла у продаж у білому, блакитному та рожевому кольорах за ціною $17.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

На клієнтів “Київстару” чекають важливі зміни

Опубліковано

На клієнтів “Київстару” чекають важливі зміни

Популярний в Україні мобільний оператор оголосив про нововведення, яке торкнеться деяких користувачів. Що вам потрібно знати.

Тепер користувачі Київстар можуть придбати номер який починається з нового коду. Український мобільний оператор «Київстар» отримав дозвіл на використання коду мережі 77 (+380 77).

Дозвіл на використання відповідного коду надала Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектру та надання послуг поштового зв’язку (НКЕК).

Там зазначили:

  • Термін дії ліцензії на новий код отримано на 5 років;
  • Це дозволить «Київстар» підключити до мережі 10 мільйонів нових номерів.

У “Київстарі” підтвердили отримання нового коду і відзначили, що робота з його впровадження в систему вже почалася.

Мобільний оператор розповів, навіщо їм потрібен новий код, а саме:

  • Це дозволить розвивати існуючі послуги;
  • Дозволить встановити достатній карантинний період для наявного ресурсу нумерації для зменшення кількості скарг від абонентів;
  • Створить ресурс у разі поломки у мережі одного з операторів зв’язку.

З огляду на дворічну перспективу вільних номерних ресурсів недостатньо для задоволення потреб користувачів «Київстар», тому компанія попросили виділення нового коду – зазначили в Київстар

Наразі “Київстар” використовує 5 національних кодів мережі мобільного зв’язку. Це:

  • 067;
  • 068;
  • 096;
  • 097;
  • 098.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.