Xiaomi Mi Band 6 нищівно рухнув в ціні, ставши набагато доступніше

В середині нинішнього року в продаж по всій земній кулі надійшов такий спортивний електронний браслет, як Xiaomi Mi Band 6. Він виявився вкрай привабливим за сукупністю якостей, а пройшло з моменту його виходу на ринок не надто багато часу, але за такий часовий період він встиг дуже відчутно і вкрай значно подешевшати. На практиці це означає, що тепер зробити покупку даного наручного гаджета можна на цілий порядок вигідніше, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. На старті продажів, нагадаємо, всім бажаючим цю новинку пропонували за 1500 гривень, але з недавніх пір ситуація в корені змінилася. Використовувати даний фітнес-браслет можна в парі зі смартфонами, які працюють на базі операційних систем Android і iOS.

Що стосується технічного оснащення, то це електронний пристрій оснащено 1,56-дйюмовий AMOLED-екраном сенсорного типу, здатний який відображати кольорову картинку, а ще він добре читається на сонці. За його захист відповідає загартоване скло Corning Gorilla Glass, яке має олеофобним покриття для запобігання появи відбитків пальців і інших жирних слідів. В іншому, даний гаджет в стані похвалитися модулем Bluetooth 5.0 LE для підключення до смартфонів, а разом з тим корпусом з дуже міцного і зносостійкого полікарбонату, який витримує занурення під воду на глибину до 50 метрів. Таким чином, використовувати Xiaomi Mi Band 6 можна в басейні, тим більше що він має ряд спортивних режимів для використання прямо у воді.

Втім, це далеко не все, чим в стані похвалитися даний наручний гаджет, під силу якому запропонувати всім користувачам також ряд інших важливих і дуже корисних переваг, якими абсолютно кожна людина залишиться задоволений. До числа таких можна віднести безліч різних сенсорів і датчиків, що дозволяють відслідковувати ступінь фізичної активності, а разом з тим стежити за якістю сну. Ще не так давно все могли тільки мріяти про такий наручні гаджет, як Xiaomi Mi Band 6, але з недавніх пір все це стало цілком собі звичайною реальністю. Щоб його використовувати досить встановити на мобільний пристрій додаток Mi Fit, доступне для завантаження всім бажаючим для безкоштовного завантаження з магазинів App Store і Google Play.

Згідно з проведеним дослідженням, за станом на початок жовтня 2021 року будь-який бажаючий може купити Xiaomi Mi Band 6 на вкрай привабливих і дуже вигідних умовах всього-на-всього за 1090 гривень, або близько того. За такою низькою ціною його реалізують десятки українських магазинів, пропонуючи всім і кожному роздобути цей наручний гаджет, виклавши за нього невелику грошову суму. Очевидно, що трекер впав в ціні більш ніж на 40%, і це всього за кілька місяців присутності в продажу. В майбутньому, звичайно, цінник у пристрої ще скоротиться, але вже далеко не так сильно, як багатьом би цього хотілося. На додаток до браслету можна придбати змінні ремінці, бувають які різних самих різних кольорів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.