Sony обрушить ціну PlayStation 4 в два рази до рекордно низького рівня

Поки що компанія Sony сама публічно не робила ніяких заяв на цей самий рахунок, але всім цілком очевидно, що рано чи пізно цінник консолі PS4, випущеної спочатку в 2013 році, дуже відчутно і вкрай значно впаде, завдяки чому зробити покупку ігрової приставки на набагато більш привабливих і вигідних умовах зможе буквально будь-хто, хто про це взагалі тільки забажає. Галузевий інсайдер Майкл Пактер заявив про те, що вже ось-ось настане довгоочікуваний безліччю людей день, коли здійснити покупку PS4 стане можливим лише за півціни, тобто замість $ 400 доларів, за скільки вона продається в даний час на полицях магазинів по всій земній кулі, кожна людина отримає можливість роздобути її в свої руки всього за $ 200 доларів.

 

При такій низькій вартості, що очевидно, дуже багато людей гарантовано захочуть стати власниками цієї ігрової приставки, знаходячи її максимально привабливою в повній мірі більш ніж. Однак очевидно, що на одному тільки зниженні вартості Sony PlayStation 4 справа не обмежиться, так як дешевше повинні будуть стати різного роду аксесуари для неї, в тому числі ігрові контролери, а разом з тим і всі відеоігри, придбати все з яких будь-яка людина зможе на набагато більш привабливих і вигідних умовах, ніж раніше. Кожен, хто купить собі дану консолі, так чи інакше залишиться їй задоволений, тому що за сукупністю всіх якостей і особливостей їй немає рівних.

За весь життєвий цикл PS4 для цієї ігрової приставки встигли випустити близько двох тисяч просто приголомшливих в усіх відношеннях відеоігор, причому багато хто з таких є справжнісінькими ексклюзивами. Саме через цих самих ексклюзивів багато людей гарантовано захочуть купити собі PlayStation 4 за низькою ціною, адже пройти такі на будь-яких інших платформах не представляється можливим зараз, і навряд чи випаде колись в майбутньому. Залишилося лише дочекатися офіційних новин на цей самий рахунок від компанії Sony, тому що поки що вона ніяк не коментувала подібні чутки. Цінник на консоль повинен буде впасти по всій земній кулі взагалі, а не в якихось окремих регіонах світу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.