Основні зміни і оновлений список смартфонів Xiaomi, які отримають MIUI 13

У мережі з’явилася нова інформація про 13-ої прошивці для пристроїв Xiaomi. Не так давно представники компанії підтвердили, що нова версія оболонки з’явиться до кінця року. Чим порадує і що готує новий апдейт?

Нові функції
Головні зміни оболонки припадають на дизайн. За новим зображенням з мережі видно, що в MIUI 13 вдосконалений інтерфейс, нові ярлики програм та віджети в стилі iOS. З’явиться нова анімація, теми і поліпшені живі шпалери.

Новий функціонал

До того ж Xiaomi планує впровадити інструменти, за допомогою яких користувачі зможуть створювати власні суперобої. Це будуть анімовані заставки для робочого столу, здатні автоматично змінювати один одного. Про це раніше повідомляли в Mi Community.

Цікава «фішка» MIUI 13 – функція розширення ОЗУ: так користувач може використовувати певну частину внутрішньої пам’яті під потреби ОЗУ. Ця функція включається через настройки. Буде додано монохромний пресет енергозбереження, за рахунок якого пристрій зможе довше пропрацювати в разі низького заряду АКБ. Зміниться і утиліта Game Turbo, що дозволяє прискорити гри. Вона отримає новий дизайн.

У MIUI 13 буде доопрацьовано Always On Display. Варто очікувати інші стилі оформлення, користувач зможе самостійно регулювати відображення повідомлень на відключеному екрані. Також виробник запровадить поліпшену систему повідомлень. Вже за традицією в оболонці буде покращено швидкодію.

В останній версії MIUI 12.5 в цьому плані вже були застосовані певні зусилля. Як повідомляють інсайдери, в MIUI 13 буде продовжено роботу в напрямку підвищення швидкості роботи оболонки. Складання на Android 12 отримають всі «фішки», властиві цій операційній системі.

Які смартфони оновляться
На даний момент відомий тільки попередній список пристроїв. Оновляться до нової версії прошивки флагманські пристрої Xiaomi і Poco останніх років випуску. Що стосується інших моделей, то з більшою часткою ймовірності оновлення отримають наступні моделі:

 

Реліз нової версії прошивки варто очікувати в листопаді або грудні поточного року.

Джерело 1

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.