Режим управління однією рукою в MIUI 12 отримав довгоочікувану функцію

Китайська компанія Xiaomi продовжує покращувати свій фірмовий призначений для користувача інтерфейс MIUI, періодично оновлюючи деякі функції. Цього разу черга дійшла до популярного режиму управління смартфоном однією рукою.

Оновлений режим «Управління однією рукою» з’явився в останній закритою бета-версії MIUI з номером 21.9.18. Його особливість полягає в появі підтримки часто використовуваних повноекранних жестів. Іншими словами, тепер при активації режиму управління однією рукою ви можете користуватися популярними жестами, які до цього були доступні тільки в повноекранному режимі. До сих пір навігація в «одноручному» режимі здійснювалася за допомогою віртуальних кнопок, розташованих в нижній частині екрана.

Нова функція для режиму управління однією рукою поки знаходиться на стадії бета-тестування і доступна тільки користувачам пристроїв з останньою бета-версією MIUI на Android 12, причому, мова йде тільки про китайську збірці. Щоб оновлений режим з’явився на всіх сумісних смартфонах бренду, доведеться почекати деякий час, особливо якщо ви – користувач пристроїв Xiaomi з глобальної або європейською версією програмного забезпечення на борту.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.