Приховані функції MIUI 12, про які не говорять вголос в 2021 році

Оболонка MIUI зокрема і операційна система Android в цілому є складними, але зручними середовищами для роботи смартфонів. І чим більше функцій отримує інтерфейс, тим легше в чому заплутатися, навіть досвідченому користувачеві. Сьогодні ми розповімо про деякі фішках, які допоможуть прикрасити ваш смартфон Xiaomi, Redmi, Poco. Якщо ваш смартфон має вбудований сканер відбитків пальців під екраном, ви можете змінити анімацію, яка відображається на дисплеї при розпізнаванні відбитка. Залежно від конкретного смартфона і версії MIUI, у користувачів можуть бути різні анімації. Наприклад, MIUI 12.5 може похвалитися графікою Неон, Зірки, Аврора, Пульс.

Можна очікувати, що в наступний оновленнях MIUI буде додано більше різних варіантів анімації, при розблокування смартфона пальцем. Все що потрібно користувачеві, так це зайти в налаштування – паролі і безпека – відбиток пальця. Після введення пароля ви зможете змінити анімацію. Власники пристроїв під управлінням MIUI 12 і MIUI 12.5 також можуть змінити вигляд годинника на екрані блокування. Досить зайти в налаштування – активний екран і блокування (якщо ваш смартфон підтримує Always on Display). Якщо режим AOD не підтримується, то просто шукаємо пункт “екран блокування” і “стиль годин екрану блокування”.

Кастомизировать можна не тільки візуальну частину, а й звукову. Заходимо в настройки, шукаємо там пункт “Налаштування” і далі заходимо в розділ “Звук”. Тут ви можете вибрати звук затвора камери при спрацьовуванні.

Ну і закінчимо наш матеріал на спрощеному режимі роботи MIUI. Цей режим буде актуальним для літніх власників смартфонів, людей з неідеальним зором. Для його активації потрібно перейти в настройки – особливі можливості – простий режим.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.