Sony готова обвалити ціну в два раза на PlayStation 4

Втім, японська корпорація Sony розуміє і усвідомлює в повній мірі, що попит на PS4 так чи інакше буде скорочуватися, адже ця консоль вже відчутно застаріла для того, щоб її собі як і раніше хотів купити максимально широке коло людей. Як повідомив відомий галузевої інсайдер Майкл Пактер, вже зовсім скоро настане довгоочікуваний безліччю людей день, коли кожна людина зможе купити собі ігрову приставку PlayStation 4 на вкрай привабливих і дуже вигідних умовах, так як її вартість впаде до копійчаного рівня, при якому абсолютно кожен отримає можливість роздобути її за дуже і дуже низькою ціною. Консоль пропонує всім і кожному просто приголомшливий користувальницький досвід, здатний який приємно здивувати і дуже сильно порадувати кожної людини.

Очевидно, що якщо цінник Sony PlayStation 4 впаде в два рази, за зниженою ціною купити стане можливим і різного роду аксесуари для неї, а разом з тим і різні відеоігри, всі з яких відчутно впадуть в ціні. Головне враховувати, що сама японська корпорація поки що ще не повідомляла ні про що подібне, але немає ніяких сумнівів в тому, що рано чи пізно вартість PS4 дійсно насправді дуже відчутно скоротиться. За рахунок зниженою вартістю цієї ігрової приставки, кожна людина, яка захоче стати її власником, так чи інакше зможе їм стати, виклавши скромну грошову суму. Залишається вірити і сподіватися, що цінник у даної ігрової приставки скоротиться багаторазово якомога швидше.

Вартість цієї консолі повинна буде впасти не в якихось окремих регіонах світу, а так і зовсім взагалі по всій земній кулі, завдяки чому максимально широке коло людей зможе її собі придбати. Звичайно, в якихось країнах дана ігрова приставка буде коштувати менше, а десь навпаки більше, але це цілком нормальна практика для всіх компаній, так як податкові ставки по всьому світу дуже сильно відрізняються, також як і витрати на оплату митних зборів з транспортуванням. Сукупність таких факторів зазвичай призводить до того, що в Україні вартість будь-яких електронних пристроїв значно вище, ніж наприклад в Європі або якихось інших державах.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.