Xiaomi Mi Band 6 нищівно рухнув в ціні до рекордно низького рівня

Чим менше коштує якийсь електронний пристрій, тим більше коло людей так і зовсім взагалі може дозволити собі його покупку, але воно й зрозуміло, оскільки нікому не хочеться зайвий раз віддавати свої кошти за те, на чому їх можна запросто легко і просто заощадити. І ось, на радість дуже багатьох людей, сталося те, чим кожна людина гарантовано залишиться задоволена, тому що спортивний браслет Xiaomi Mi Band 6, який вважається одним з найкращих і найбільш привабливих в своєму класі, нищівно рухнув в ціні, ставши на цілий порядок доступніше і дешевше для всіх, хто так і зовсім тільки побажають стати його власниками. З моменту виходу цього наручного гаджета пройшло вже дуже багато часу, і за такий значний термін даний трекер вкрай сильно впав в ціні.

Той, хто про це тільки забажає, так чи інакше залишиться задоволений цим наручним пристроєм, якому навіть і близько просто елементарно немає рівних. Фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 6 пропонує всім і кожному цілу купу різних особливостей, які роблять його неймовірно привабливим настільки, наскільки це тільки можливо. Той, хто забажає отримати новинку, тепер може це зробити на дуже вигідних умовах. Якщо ще на старті продажів деякі торгові точки продавали цей пристрій за приблизно 1550 гривень, а потім його цінник скоротили до 1300 гривень, то тепер придбати цей гаджет можна за вдвічі нижчою ціною, виклавши за нього всього-на-всього в 1040 гривень.

Виходить, що з моменту початку продажів цей фітнес-трекер впав у вартості більш ніжна 500 гривень, ставши на цілий порядок доступніше і дешевше для абсолютно кожного. Той, хто погодиться його собі придбати, безумовно залишиться ним задоволений, тому що цього трекер навіть і близько просто елементарно немає рівних. Він пропонує всім і кожному цілу купу можливостей, пускати все з яких дозволено на абсолютно всі, що може прийти в голову, і це робить все це пропозиція вкрай привабливим. Пристрій оснащений 1,56-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 486 на 152 пікселів, потужним процесором, корпусом із захистом від води і пилу за стандартом IP68 з можливістю занурення на глибину до 50 метрів, а також модулем Bluetooth 5.0 LE, що відповідає за підключення до смартфонам і планшетів.

Втім, і це ще не все, тому що даний наручний гаджет також в стані похвалитися таким великим, важливим і дуже значущим перевагою, як функцією відстеження якості сну, що дозволяє прокидатися в оптимальний час легко і просто, так як організм буде прокидатися в легкій фазі сну . При вартості на рівні 1040 гривень, Xiaomi Mi Band 6 – це відмінний спортивний браслет, використовувати який можна в парі зі смартфонами, які працюють на базі операційних систем Android і iOS. Для використання трекера разом з мобільним пристроєм досить встановити на останній додаток Mi Fit, доступне всім бажаючим для безкоштовного завантаження з магазинів App Store і Google Play, де його може собі завантажити абсолютно будь-яка людина.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.