Чому не варто користуватись бездротовою зарядкою

Сьогодні, ринок переповнений різними технологічними знахідками. А провідні виробники смартфонів презентують користувачам швидкі та бездротові зарядки. З одного боку, це й справді корисна річ, яка підзарядить ваш смартфон за годину. Особливо, ця річ корисна, якщо ви не в змозі зарядити смартфон звичайним способ через поломку, тощо.

Ми розповімо вам про ТОП-4 причини для відмови від бездротової зарядки.

Причина 1. Неможливо користуватися смартфоном під час заряджання

Перша та найбанальніша причина – незручність. Адже під час зарядки просто неможливо користуватись смартфоно, оскільки гаджет повинен знаходитися на станції зарядки, в іншому випадку смартфон перестане заряджатися. А що робити, коли просто необхідно скористатись смартфоном.

Причина 2. Повільна зарядка

Це чи не найголовніша причина, відмовитись від такого типу зарядки. Сучасні швидкісні зарядки заряджають повністю смартфон за 40-50 хв. З бездротовою так не вийде, тим паче в найближчі роки. Варто порівняти швидкіть зарядки, яка була у 2015 році. Суттєво нічого не змінилось.

Причина 3. Смартфон гріється

При зивчайній зарядці кабелем, смартфон трішки нагрівається, але це відбувається в межах норми і нічого страшного в цьому немає. При використання бездротової зарядки відбувається сильніше нагрівання і триває воно довше. А при високих температурах акумулятор починає псуватись, що в майбутньому негативно відобразиться на батареї.

Причина 4. Непотрібний вид заряджання

Бездротові зарядки взагалі складно назвати бездротовими, оскільки ви ще більше прив’язані до зарядної станції, на відміну від звичайного кабелю. Це маркетинговий хід, аби власники смартофнів купляли бездротові зарядки за 50-100 доларів (в кращому випадку), а потім користувались ними раз в рік через їх незручність.

Бездротова зарядка буде справжньою, коли з нею можна буде спокійно пересуватись та користуватись смартфоном. Такий варіант розробляє Xiaomi та Motorola, які пропонують заряджати смартфон на відстані до 3-х метрів від станції. На жаль, вони поки не досконалі і їхня потужність бажає кращого, але це вже краще ніж те, що нам зараз пропонують під “бездротовими зарядками”.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.