В деяких містах поліпшився інтернет від “Київстару”

Київстар продовжує робити подарунки для своїх абонентів. Цього разу, мобільний оператор покращив якість покриття в 14 містах, використовуючи частоти в 900 мегагерц.

“Київстар” по всій території України встановив понад 700 базових підстанцій, які працюють в діапазоні LTE900. Завдяки цьому, сигнал поліпшиться не тільки на вулиці, а й всередині. Сигнал має низькі частоти, тому краще проникає через стіни. Низькочастотне покриття четвертого покоління є золотим стандартом в багатьох країнах світу, наприклад, у Швеції, Нідерландах, Великобританії, Німеччинї. Як зазначають представники мобільного оператора, вони надихнулись досвідом провідних країн та їх експеримент виявився вдачним.

Які міста отримали краще покриття?

Серед міст, які отримали поліпшені мережі четвертого покоління в низькому діапазоні стали – Київ, Львів, Одеса, Харків, Хмельницький, Луцьк, Рівне, Чернівці, Івано-Франківськ, Тернопіль, Мелітополь, Біла Церква, Кам’янець-Подільський. Загалом, з початку цього року вдалося покращити якість сигналу в двадцяти двох містах, де проживає понад дванадцять мільйонів людей.

“Київстар” не хоче зупинятись та планує встановити підстанції в інших населених пунктах України. В найближчому майбутньому компанія планує провести низькочастотний інтернет максимальної можливої ​​швидкості на всій території України, або, принаймні, на більшій частині її території.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.