Офіційно представлена ​​прошивка ColorOS 12

Китайська компанія OPPO представила фірмове програмне забезпечення ColorOS 12. Прошивка побудована на базі операційної системи Android 12, що вже зрозуміло відразу з її назви.

У ColorOS 12 пріоритетне увага приділяється зовнішньому вигляду інтерфейсу, який був перероблений і отримав нові значки системи «реалістичні». Творці додали обсяг тексту і відмінні кольору, щоб нова оболонка була більш сучасною і без «шумів».

У список нововведень увійшли Omoji. Це смайли із застосуванням 20000 унікальних маркерів для створення аватарки. Ця функція надає високоточну 3D-модель на базі маркерів. Емодзі можна використовувати як аву для відеодзвінків або для фотографії профілю.

У ColorOS 12 оптимізували багатовіконний режим, функцію Smart Sidebar 2.0 і додали режим, який дає можливість переглядати вхідні повідомлення, відправляти різні файли на інші пристрої і редагувати файли відразу на лептопах з Windows 10. Також тепер доступна функція проектування дисплея автомобіля, схожа на Android Auto Wireless, і вона працює з Kuwo, Ximalaya, Baidu Maps, AutoNavi і іншими сервісами в Китаї.

Втілений механізм Quantum Animation Engine 3.0 для поліпшення плавності і інтуїтивності системних анімацій, а також додана технологія AI Self- Smooth Engine 2.0 для зменшення енергоспоживання і використання пам’яті.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.