Нові скріншоти MIUI 13 неабияк здивували фанатів Xiaomi

Xiaomi планувала випустити MIUI 13, яка заснована на базі Android 12, але після низки скандалів, які стосувалися лагів і помилок в MUI 12, компанія викотила MIUI 12.5. Анонс MIUI 13 був відкладений до з’ясування причин провалу попереднього релізу, щоб з виходом тринадцятої версії не повторилася ситуація з «дванадцятої». Коротше кажучи, Xiaomi всерйоз вирішила зайнятися полюванням на баги. У підсумку, вже зараз один з користувачів соціальної мережі Weibo опублікував скріншоти оболонки.

 


Раніше ми вже бачили деякі сливи інтерфейсу MIUI 13, але зараз це набуло зовсім інший масштаб. В общем-то зараз перший раз продемонстрований робочий стіл цілком, та ще й з віджетами, так би мовити, у всій красі. MIUI 13 – це повноцінний реліз межверсіонной збірки MIUI 12.5. Тут з’являться нові шрифти, іконки і ефекти, а технологія віртуального збільшення оперативної пам’яті буде вшита в систему.

Судячи з скріня, все виконано максимально мінімалистично, а віджети вкрай плоскі, але виглядає це дуже цікаво і сучасно. За шрифтів, чесно кажучи, не зовсім очевидно, подивимося як наша кирилиця буде виглядати. Залишається лише питання оптимізації та багів. Чи буде оболонка «літати»

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.