Apple пояснила причини поломки iPhone

Applе описала дивну, на перший погляд, причину поломки iPhone. Як вияснилось, девайс небезпечно перевозити на мотоциклах та іншому транспорті, які створюють сильну вібрацію. Інформація з’явилась на сторінці підтримки сайту компанії.

Стверджуєтсья, що вібрацій високої амплітуди може зашкодити камері iPhone. Наприклад, двигун мотоциклу. Фахівці рекомендують мотолюбителям не прикріплювати смартфон до керма потужних транспортних засобів.

Простіше кажучи, аби отримати якісне та сфокусоване зображення, використовується система оптичної стабілізації (OIS). «Магнітні датчики вимірюють гравітаційні і вібраційні ефекти і визначають положення об’єктива, щоб можна було точно встановити компенсаційне рух», – уточнили фахівці. А через сильні вібрації датчики можуть пошкодитись.

Співробітники компанії додали, що інший двоколісний транспорт (мопед, велосипед) створює менш сильні вібрації. «Однак, щоб знизити ризик пошкодження iPhone, рекомендується використовувати Амортизуюче кріплення», – йдеться в документі.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.