Офіційно представлені розумні окуляри Xiaomi Smart Glasses, які замінять вам смартфон

Компанія Xiaomi підготувала до випуску свої перші розумні окуляри – Xiaomi Smart Glasses. На відміну від доступних на ринку продуктів Google, Snapchat, Nreal і Lenovo, пропозиція Xiaomi не занурюй  користувача в світ доповненої реальності. Новинка скоріше нагадує пристрої Amazon, Razer і Facebook. Проте, Xiaomi заявляє, що її нові розумні окуляри – це не просто додатковий дисплей для смартфона.

Xiaomi Smart Glasses важать всього 51 г і виглядають так само, як звичайні окуляри. Це стало можливим завдяки використанню технології microLED для зменшення простору, необхідного в структурному дизайні окулярів. Крім того, технологія MicroLED забезпечує більш високу щільність пікселів, більш тривалий термін служби, більш просту структуру і більш високу яскравість, ніж OLED, і глибокий чорний колір. Розмір внутрішнього чіпа дисплея становить 2,4 × 2,02 мм, а розмір окремих пікселів становить 4 мкм. Так що чіп дисплея вдалося розмістити в оправі очок. Щоб можна було бачити контент через Xiaomi Smart Glasses навіть під прямими сонячними променями, компанія вибрала монохромний дисплей, максимальна яскравість якого становить 2 млн ніт.

Xiaomi позиціонує свої розумні окуляри як «незалежний переносийа інтелектуальний пристрій». Воно має функції виведення повідомлень, демонстрації дисплея смартфона, навігації, зйомки фотографій, телесуфлёра, перекладу тексту і фотографій в режимі реального часу. Оскільки цей продукт орієнтований на Китай, він інтегрує Xiaomi XiaoAI Assistant в якості основного методу взаємодії. Асистент вибирає найважливіші повідомлення зі смартфона для передачі на годинник, показує номер телефону абонента, відображає дороги і карти, трансформує звук в текст з перекладом в режимі реального часу.


Розумні окуляри Xiaomi Smart Glasses оснащені двома мікрофонами з формуванням променя, динаміками, 5-мегапіксельною камерою, світловим індикатором, який попереджає інших, коли камера використовується, 4-ядерним ARM-чіпом, вбудованою батареєю, сенсорною панеллю, комбінованим модулем бездротового зв’язку Wi-Fi і Bluetooth і операційною системою Android.

На жаль, компанія не розповіла про терміни початку продажів своїх перших розумних очок і орієнтовною ціною цього пристрою. Цілком ймовірно, що цей продукт не буде запущений за межами Китаю.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.