Sony обрушила ціну приставки PlayStation 4 в два рази

Будь-яка людина, яка купить собі ігрову приставку PS4, безумовно залишиться нею задоволена. За багато років свого перебування на ринку для неї встигли створити і випустити близько двох тисяч відеоігри, і багато хто з таких є справжнісінькими ексклюзивами. Крім того, крім цього, в даний час у продажу можна зустріти десятки різних найрізноманітніших аксесуарів для цієї консолі, що дозволяє відчути новий ігровий досвід і отримати максимально багато задоволення від ігрового процесу. Однак вартість цієї консолі майже зовсім ніяк не змінилася за багато років її присутності на ринку, тобто як на старті продажів в 2013 році цю консолі реалізували за приблизно $ 400 доларів, так це роблять і зараз, в даний час.

 

Само собою, що нічого хорошого в цьому немає і бути не може, тому що навряд чи комусь хочеться зайвий раз витрачати свої кошти на те, на чому їх так і зовсім взагалі тільки можна заощадити. Оскільки попит на Sony PlayStation 4 стрімко падає, адже ця консоль вже відчутно застаріла, її компанії-виробникові не залишиться нічого іншого, крім як обрушити її вартість, зробивши це електронний пристрій набагато дешевше і доступніше, ніж раніше. Як повідомив відомий галузевої інсайдер Майкл Пактер, вже ось-ось настане довгоочікуваний безліччю людей день, коли кожна людина отримає можливість роздобути у свої руки ігрову приставку PS4, виклавши за неї половину від початкової вартості.

Іншими словами, як запевняє інсайдер, вже незабаром настане довгоочікуваний безліччю людей день, коли здійснити покупку цієї консолі стане можливим всього лише за $ 200 доларів, тобто на вкрай привабливих і дуже вигідних умовах, про які ще не так давно все могли тільки мріяти . Важливо розуміти, що сама компанія Sony поки що ще не робила зовсім ніяких заяв на цей самий рахунок, тому зараз не можна точно однозначно сказати, чи дійсно дана консоль стане дешевше вдвічі, або цього все ж не відбудеться. Залишається вірити, що зниження вартості PS4 дійсно станеться, причому чим швидше це трапиться, тим буде всім і кожному краще.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.