Нова функція MIUI 12.5 захистить ваш Приват 24

Китайський виробник всерйоз взявся за вдосконалення своєї фірмової оболонки і в поточному році прикладає всі сили для поліпшення їх функціональності. Так був представлений ряд нових функцій, серед яких опинилася MIUI Pure Mode. Сьогодні йде тестування даної функції серед користувачів Китаю.

Так зі слів виробника вона функція допомагає захистити пристрій від шкідливих програм. Розробники переконані, що відкритий код Android сприяє зловмисникам легко заволодівати смартфонами користувачів з метою крадіжки особистої і банківської інформації. За підрахунками фахівців близько 40% встановлених користувачами смартфонів на MIUI додатків ніколи не проходили перевірку на відповідність нормам безпеки. Із загальної кількості програм близько 10% вважаються потенційно небезпечними.

З включенням функції Pure Mode стає неможливим скачування і установка додатків з неперевірених джерел. Також функція блокує будь-які установки, що відбуваються у фоновому режимі без попередньої згоди користувача. Перевага такого рішення полягає ще і в тому, що при необхідності користувач може відключити Pure Mode і встановлювати програми з зовнішніх джерел.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.