Новий спосіб прискорення старенького iPhone

Власники айфонів починають скаржитись, що старенькі моделі починають працювати гірше. Проте, існує версія, що деякі смартфони Apple починають працювати швидше, змінивши налаштування регіону.

Власники айфонів зазначили, що якщо змінити регіон на Францію – збільшиться продуктивність пристрою. Причиною стала місцева влада, яка оштрафувала компанію на 25 мільйонів євро. Журналісти зазначають, що тепер Apple не уповільнює смартфони французьких споживачів.

Зниження продуктивності активується тоді, коли акумулятор досягає певний рівень зносу. Представники компанії пояснюють, що таким чином зберігається час автономної роботи старих смартфонів. Але змінивши регіон в налаштуваннях на Францію, ми зможемо прискорити роботу пристрою.

Після оприлюднення такої сенсації, власники айфонів вирішили перевірити спосіб. У експерименті перевіряли iPhone 12 Prо та iPhone 7. Перший кандидат – iPhone 12 Pro не показав результат збільшення продуктивності, адже він має нову батарею. Однак  iPhone 7 в бенчмарку GeekBench 5 показав цікавіші результати – 286 тисяч і 298 тисяч балів. Отже, ми дійшли висновку, що оновлення регіональних налаштувань збільшило продуктивність а дев’ять відсотків, випущеного в 2016 році смартфона.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.