Невдалі місця для вашого роутера

Розташування роутера в квартирі має велике значення, адже від нього залежить стійкість сигналу в приміщенні. Ми дізнались де не варто ставити роутер, аби ваш Wi Fi мав стабільне з’єднання.

Не варто розташовувати роутер поруч з електроприладами. Їх випромінювання буде заважати проходженню сигналу. Особливо це стосується мікрохвильової печі. Уникайте опалювальних приладів – при сильному нагріванні відбуваються збої у роутері. Та й в цілому, кухня – не найкраще місце для точки доступу.

Ставити роутер на підлогу, або дуже низько до неї теж погано, оскільки це також заважає нормальному проходженню сигналу. Ще одне невдале місце роутера – закрита шафа. Роутер не варто розміщувати з комп’ютером, адже випромінювання від нього буде заважати проходженню сигналу. Найкраще місце для розміщення Wi-Fi модему – середина будинку або квартири.

 

Не рекомендуємо накривати чи закривати роутер. Адже пристрій може нагріватись, тож йому потрібна хороша вентиляція.

Не забувайте перезавантажувати ваш Wi-Fi роутер раз в кілька місяців. Достатньо буде вимкнути та ввімкнути блокк живлення. Це дозволить скинути тимчасовий кеш та перепідключитись до провайдера.

Дбайте й про техніку безпеки: оглядайте блок живлення на наявність слідів оплавлення.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.