Connect with us

MOBILZONE

З’явилися спеціальні ціни на ряд інтелектуальних пристроїв від Huawei

Опубліковано

З'явилися спеціальні ціни на ряд інтелектуальних пристроїв від Huawei

Підрозділ Huawei Consumer Business Group в Україні оголошує акцію «Почни навчальний рік із Huawei» з нагоди старту навчального року. З 19 серпня у всіх національних роздрібних мережах України діють спеціальні ціни на пристрої Huawei — планшети, ноутбуки, смарт-годинники, навушники, смартфони, маршрутизатори.

 

Планшети 

З 20 серпня до 5 вересня споживачі мають можливість отримати в подарунок оновлений стилус і магнітний чохол-клавіатуру в разі придбання найновішого планшета компанії Huawei — MatePad 11. Це перший планшет Huawei, дисплей якого підтримує частоту оновлення 120 Гц, забезпечуючи плавні візуальні ефекти та швидкий відгук на дії користувача. Він працює на ОС HarmonyOS 2, яка наділяє гаджет абсолютно новими функціями, роблячи його ще продуктивнішим для користувачів. 

 

До того ж до 29 серпня діють спеціальні ціни на інші планшети серії MatePad:

  • Huawei MatePad T8 LTE 32GB Blue — 3 599 грн;
  • Huawei MatePad T10 LTE 32GB Blue — 4 499 грн;
  • Huawei MatePad T10-S 32GB Blue — 4 799 грн;
  • Huawei MatePad T10-S LTE 32GB Blue — 4 999 грн;
  • Huawei MatePad T10-S 64GB Blue — 5 499 грн. 

 

Ноутбуки

З 19 до 29 серпня Huawei надає можливість стати власником ультратонкого флагманського ноутбука MateBook X Pro (Core i7, Gen 10, 53010VUK Space) за спеціальною ціною 42 999 грн (замість 49 999 грн). MateBook X Pro — це революційні рішення, естетика преміального класу та інноваційні технології. Це найпотужніший, найбільш портативний та інтелектуальний універсальний ноутбук Huawei. 

 

У цей же період діють спеціальні ціни на такі ноутбуки:

  • Huawei MateBook 13 (Ryzen7-3700) 53012CUW Space Grey — 24 999 грн;
  • Huawei MateBook D15 (Core i5, Gen 11) 53011QQC Space Grey — 21 999 грн.

 

Смарт-годинники 

У період з 19 серпня до 12 вересня 2021 року українці можуть придбати смарт-годинник Huawei із лінійок Watch GT, Watch Fit, Band 6 за спеццінами. Гаджети підтримують інтелектуальні технології енергозбереження та оснащені функціями для ефективного відстеження стану здоров’я і спортивних навантажень. 

 

Спеціальна пропозиція на смарт-годинники Huawei включає наступні продукти:

  • Huawei Watch GT 2 46mm Sport — 4 999 грн; 
  • Huawei Watch GT 2 46mm Classic — 4 999 грн; 
  • Huawei Watch Fit (Graphite Black/Sakura Pink) — 2 599 грн;
  • Huawei Band 6 (Graphite Black/Sakura Pink/Amber Sunrise) — 1 299 грн. 

 

Навушники Freebuds 4i

Ці безпровідні навушники підтримують високу автономність роботи, забезпечують високоякісне звучання та чудове шумозаглушення. Із вимкненим шумозаглушенням навушники здатні відтворювати аудіо протягом 10 годин без підзарядки від кейса. Навушники мають мінімалістичний дизайн і легко підключаються до пристроїв на будь-якій ОС: iOS, Android, EMUI, Harmony OS чи Windows.

 

З 19 серпня до 12 вересня 2021 року діє спеціальна пропозиція на Huawei FreeBuds 4i — 1 799 грн (замість 2 399 грн). 

 

Смартфони 

В акції «Почни навчальний рік із Huawei» також беруть учать смартфони Huawei із лінійок P40 lite та P smart 2021. Усі вони оснащені чотирма основними камерами, потужним акумулятором і технологією швидкого заряджання Huawei SuperCharge. 

 

Спеціальні ціни діють з 19 до 29 серпня на такі пристрої:

  • Huawei P40 lite (Midnight Black/Sakura Pink/Crush Green) — 6 999 грн;
  • Huawei P smart 2021 (Midnight Black/Crush Green) — 5 499 грн.

 

Маршрутизатори 

У період з 19 до 29 серпня компанія також пропонує придбати за спецціною маршрутизатори Huawei для створення надійних мереж і забезпечення стійкого та якісного підключення до інтернету. В акції беруть участь наступні пристрої:

  • маршрутизатор Wi-Fi 4G/3G Huawei CPE B311-221 White — 1 899 грн;
  • маршрутизатор Huawei WiFi Mesh WS5800 (2-pack) — 5 499 грн;
  • маршрутизатор Huawei WiFi Mesh WS5800 (3-pack) — 7 999 грн;
  • маршрутизатор Wi-Fi Huawei WS5200-21 White — 899 грн;
  • маршрутизатор Huawei AX3 (Dual-core) WS7100 — 1 399 грн.

 

Вищенаведені продукти Huawei за спеціальними цінами можна придбати у всіх національних роздрібних мережах України у вказаний період дії акції.

Facebook Comments

MOBILZONE

Як працюватиме е-кабінет військовозобовʼязаного: пояснення

Опубліковано

Як працюватиме е-кабінет військовозобовʼязаного: пояснення

Найближчим часом Міноборони запровадить електронний запис відвідування ТЦК та з 18 травня запустить е-кабінет для військовозобов’язаного.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрової трансформації та цифровізації Катерина Черногоренко.

За її словами, це звичайний мобільний додаток, який можна завантажити з App Store і Google Play Market. У ньому ви просто авторизуєтесь і заповнюєте необхідні «поля» для оновлення даних. Йти до TЦК нема потреби.

Заступниця міністра нагадала, що з 18 травня військовозобовʼязані повинні зареєструвати свої дані: номер телефону, електронну адресу (за наявності) та фізичну адресу проживання.

Це можна буде зробити в трьох доступних форматах — в ТЦК та СП, через ЦНАП або через е-кабінет.

“Ми розробляємо функцію авторизації, де ви можете заповнити ці три поля і відразу отримати інформацію з бази військовозобов’язаних “Оберіг”, щоб переглянути дані про вас в реєстрі”, – сказав Черногоренко.

Заступниця міністра оборони зазначила, що якщо виникне необхідність уточнення даних, TЦК зв’яжеться із військовозобов’язаним і подальша обробка цих даних буде проводитися безпосередньо між ним і співробітниками TЦК.

Водночас ви можете оновити свої дані за допомогою додатку з будь-якої точки світу.

«Ми вважаємо, що кількість військовозобов’язаних, які скористаються цією функцією, може сягнути 70-80%, тому що це буде дуже зручно», – сказав Черногоренко.

Також читайте:

Як водії через “Дію“ можуть отримати копії документів

Як чоловікам за кордоном отримати документи

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

У iOS з’явиться корисна «ремонтна» функція для iPhone

Опубліковано

У iOS з'явиться корисна «ремонтна» функція для iPhone

У бета-версії iOS 17.5 було виявлено новий програмний інструмент під назвою Repair State. Він покликаний вирішити відому проблему, що виникає під час передачі смартфона в сервісний центр для ремонту при відключенні служби Find My.

Донедавна деактивація Find My на час передачі iPhone до сервісного центру не була проблемою, але потім компанія впровадила в iOS функцію Stolen Device Protection. Вона посилює заходи безпеки та змінює деякі налаштування конфіденційності.

Зокрема, власнику iPhone тепер доводиться чекати цілу годину перед тим, як він знову зможе користуватися пристроєм. Цей час залежить від того, як довго тривав ремонт.

Функція Repair State вирішує цю проблему. Ввівши свій Apple ID і пароль як власник iPhone, користувач підтверджує законність ремонту, уникаючи необхідності відключення Find My або Stolen Device Protection. За даними порталу MacRumors, реліз стабільної версії iOS 17.5 очікується у травні.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Pornhub і Only Fans нанесли удар в спину росіянам

Опубліковано

Pornhub і Only Fans нанесли удар в спину росіянам

Pornhub, який є одним із найпопулярніших порнографічних сайтів у світі, зареєструвався в Україні та сплачуватиме податки до бюджету країни.

«Компанія, якій належить сервіс Pornhub, нарешті зареєструвалася в Україні платником ПДВ як постачальник електронних послуг. Тепер можна стежити за сумлінною сплатою податків не лише Only Fans. Остання, до речі, поповнила бюджет на $0,7 млн. за I квартал», – заявив голова фінансового комітету Верховної ради Данило Гетьманцев.

Раніше стало відомо, що Державна податкова служба України оштрафувала понад $5,5 тис. Pornhub через небажання реєструватися в країні та несплату податків до бюджету.

Крім того, було названо найбільших платників ПДВ з цифрових послуг (Google, Apple, Meta* та Valve), які задекларували та сплатили понад 50 млн доларів ще до настання граничного терміну.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.