Connect with us

MOBILZONE

Які смартфони Xiaomi оновить до MIUI 12.5 Enhanced замість MIUI 13

Опубліковано

Які смартфони Xiaomi оновить до MIUI 12.5 Enhanced замість MIUI 13

Днями компанія Xiaomi провела великий захід, в рамках якого був представлений наступний флагман Mi Mix 4, а також новий планшет і ряд розумних пристроїв для будинку. Заздалегідь було відомо, що в рамках даного івенту анонса MIUI 13 не буде, але користувачі все ж сподівалися на появу свіжої інформації. Всі чекали якихось подробиць і більш конкретних термінів виходу наступної прошивки. Замість цього директор підрозділу MIUI Цзин Фан розповів про поліпшеної версії MIUI 12.5, яка отримає приписку Enhanced. Офіційний представник запевнив, що розробники посилено працювали протягом півроку, щоб усунути майже чотири сотні багів.

Які смартфони Xiaomi оновить до MIUI 12.5 Enhanced замість MIUI 13
Всі поліпшення звучать дуже складно для рядового користувача: використання атомарної пам’яті зі «надтонкою управлінням» контентом, функція поділу пам’яті програмного забезпечення, можливість пріоритетного завершення неважливих завдань і закриття неважливих програм у фоновому режимі. В цілому ж фанати отримають підвищення продуктивності і збільшення терміну роботи від одного заряду. Поширення прокачаної версії MIUI 12.5 Enhanced стартує в Китаї вже 13 серпня, в першу хвилю поновлення увійдуть смартфони: Xiaomi Mi MIX 4, Mi 11 Ultra, Mi 11 Pro, Mi 11, Mi 10 Extreme Commemorative Edition, Mi 10 Pro, Mi 10S, Mi 10, Redmi K40, Redmi K40 Pro, Redi K30S Extreme Edition, Redmi K30 Pro.

Facebook Comments

MOBILZONE

У iOS з’явиться корисна «ремонтна» функція для iPhone

Опубліковано

У iOS з'явиться корисна «ремонтна» функція для iPhone

У бета-версії iOS 17.5 було виявлено новий програмний інструмент під назвою Repair State. Він покликаний вирішити відому проблему, що виникає під час передачі смартфона в сервісний центр для ремонту при відключенні служби Find My.

Донедавна деактивація Find My на час передачі iPhone до сервісного центру не була проблемою, але потім компанія впровадила в iOS функцію Stolen Device Protection. Вона посилює заходи безпеки та змінює деякі налаштування конфіденційності.

Зокрема, власнику iPhone тепер доводиться чекати цілу годину перед тим, як він знову зможе користуватися пристроєм. Цей час залежить від того, як довго тривав ремонт.

Функція Repair State вирішує цю проблему. Ввівши свій Apple ID і пароль як власник iPhone, користувач підтверджує законність ремонту, уникаючи необхідності відключення Find My або Stolen Device Protection. За даними порталу MacRumors, реліз стабільної версії iOS 17.5 очікується у травні.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Pornhub і Only Fans нанесли удар в спину росіянам

Опубліковано

Pornhub і Only Fans нанесли удар в спину росіянам

Pornhub, який є одним із найпопулярніших порнографічних сайтів у світі, зареєструвався в Україні та сплачуватиме податки до бюджету країни.

«Компанія, якій належить сервіс Pornhub, нарешті зареєструвалася в Україні платником ПДВ як постачальник електронних послуг. Тепер можна стежити за сумлінною сплатою податків не лише Only Fans. Остання, до речі, поповнила бюджет на $0,7 млн. за I квартал», – заявив голова фінансового комітету Верховної ради Данило Гетьманцев.

Раніше стало відомо, що Державна податкова служба України оштрафувала понад $5,5 тис. Pornhub через небажання реєструватися в країні та несплату податків до бюджету.

Крім того, було названо найбільших платників ПДВ з цифрових послуг (Google, Apple, Meta* та Valve), які задекларували та сплатили понад 50 млн доларів ще до настання граничного терміну.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

У додатку «Дія» з’являться новий документ

Опубліковано

У додатку «Дія» з’являться новий документ

Міністерство ветеранів повідомило, що за два місяці запустять електронні посвідчення ветеранів у системі «Дія».

Ці е-посвідчення будуть підтверджувати статус ветерана чи ветеранки, людини з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого захисника чи захисниці. Згідно з заявою міністерства, система вже знаходиться на етапі тестування і буде введена в дію протягом двох місяців.

Відомство також розпочало розробку е-інструментів для отримання статусів та е-витягів з Єдиного державного реєстру ветеранів війни, який планується запустити через 6 місяців.

Управління у справах ветеранів також активно працює над розробкою онлайн-платформи з інформацією про всі пільги та послуги, які надаються ветеранам у територіальних громадах. В Івано-Франківській та Тернопільській областях запрацювала пілотна електронна карта послуг та можливостей. За два місяці система електронних послуг запрацює в усіх регіонах України.

Крім того, розпочато роботу над розробкою електронної карти ветеранських вакансій, яка запрацює через 4 місяці.

Також читайте:

За допомогою функції «шеринг» можна надіслати не тільки копії своїх документів, але й посвідчення водія.

Коли запрацює е-кабінет для військовозобов’язаних.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.