Xiaomi представила флагманський телевізор Mi TV Master Series 77 для багатих

Xiaomi представила новий пристрій топової серії Mi TV Master Series. Це перший телевізор другого покоління, який отримав дисплей діагоналлю 77 дюймів. Вартість склала 70097 гривень.

Новинка має підтримку зв’язку UWB. Також вийшов перший смартфон з підтримкою UWB – Mi Mix 4. Технологія дає можливість швидко підключати ТВ до смартфону і обмінюватися даними. Надалі UWB буде і в інших пристроях компанії. Телевізор підтримує функцію NFС, так що підключати смартфон до Mi TV Master Series 77 OLED дуже легко.

Дисплей має дозвіл 4К. У ньому застосовується прошивка MIUI for TV, спеціально адаптована для такого формату. Кадрова частота становить 120 Гц, яскравість – 1000 кд / кв.м, максимальна контрастність – 1 500 000: 1. Значення DeltaE для будь-якого з трьох колірних просторів не перевищує двох одиниць. Охоплення колірного простору DCI-P3 – 98,5%.

Творці відзначають, що телевізор повинен відповідати сучасними приставками – Xbox Series S і Series X, зокрема. Геймерам сподобається наявність відразу двох портів HDMI 2.1 і підтримка технології синхронізації частоти Nvidia G-Sync. Також доступна підтримка технологій Dolby Vision і MEMC.

Крім цього телевізор отримав вбудовану акустичну систему Harman Kardon потужністю 70 Вт. Апаратна платформа новинки – це SoC c чотирьохядерним процесором Arm Cortex-A73. Він об’єднаний з 8,5 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ вбудованої флеш-пам’яті.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.