«Нова пошта» обманула користовача обікравши його на 4000 доларів

Клієнт «Нової пошти» поскаржився на дивну поведінку співробітників транспортної компанії. Суть інциденту – невиразні пояснення з приводу долі обладнання для Майнінг вартістю $ 4000..

Дорога посилка покупцеві не дійшла. Спочатку поштовики заявили про втрату відправлення десь по дорозі. Пізніше співробітники «НП» згадали про червневі пожежі в Жулянах і спробі відправника заощадити на доставці (замість вказівки фактичної ціни відправляється обладнання, громадянин оцінив вміст посилки в 200 грн.)

Пройти повз такого «подарунка» поштовики не змогли. Як наслідок, який втратив дорогого майна громадянин отримає в якості компенсації аж 7,5 доларів замість $ 4000.. Відповідний лист завершується знущальними вибаченнями.

Доказів того, що дороге устаткування знаходилося в згорілому вантажівці, співробітники «НП» не надали. Назва поштовиками приладу – Asic Miner (чек із зазначенням фактичної ціни прикладений нижче).

Раніше «Нова пошта» вже потрапляла у скандали з втратою дорогих посилок. Також користувачі викривали співробітників транспортної компанії в об’їданні клієнтів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.