Xiaomi нарешті оновила ще один бюджетний смартфон до Android 11

Китайська компанія Xiaomi продовжує оновлювати свої мобільні пристрої. На цей раз поновлення дочекався представлений на початку року Redmi 9T. До Redmi 9T, який поставляється з Android 10 на борту, нарешті добрався Android 11. Xiaomi почала поширювати оновлення для моделі з встановленої на борту міжнародної версією програмного забезпечення. Слідом за глобальною версією оновлення отримає і Redmi 9T для європейського ринку.

Збірка Android 11 для глобальної версії Redmi 9T маркована як V12.0.1.0.RJQMIXM і займає 2,4 Гбайт місця. Завантажити її можна з офіційного сайту Xiaomi. А перед установкою ми рекомендуємо зробити резервну копію даних і зарядити смартфон.

Потрібно сказати, що у Xiaomi залишається ще кілька пристроїв, які повинні бути оновлені до Android 11 найближчим часом. У їх числі – Redmi Note 8T, Redmi 9C, Redmi 9A, Redmi 9AT, POCO M, POCO M2 і POCO M2 Pro. Оновлення для цих смартфонів знаходиться на стадії розробки і для їх випуску буде потрібно ще якийсь час. Конкретні терміни виходу Android 11 для кожного з перерахованих вище пристроїв поки не озвучені.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.