Смартфон Realme GT Flash отримав зарядку як у iPhone 12, а ще топовий дисплей і камеру з OIS

Realme GT Flash обіцяє бути кращим флагманом в модельному ряду компанії. Вчора Realme представила технологію MagDart – магнітна бездротова зарядка. Раніше передбачалося, що одночасно покажуть і перший смартфон з її підтримкою realme GT Flash, але з якихось причин його вихід відклали. Коли смартфон з’явиться на ринку інформації немає, а ось його характеристики компанія назвала

У компанії вийшов флагман, який в числі перших запропонує апаратну платформу Snapdragon 888+. Лицьова панель віддана під 120-герцовий AMOLED-дисплей E4 від Samsung дозволом QuadHD +. Особливо акцентуємо увагу, що це сучасна і топова панель з технологією LTPO, а також частота оновлення тут адаптивна. Вона буде варіюватися в діапазоні від 1 до 120 Гц виходячи з того контенту, який відображається на екрані.

Realme GT Flash запропонував оперативну пам’ять стандарту LPDDR5, флеш-накопичувач UFS 3.1, модуль NFC, лінійний вібромотор, парочку динаміків і фронтальну камеру дозволом 32-мегапікселя (Sony IMX615). Основна камера потрійна і два модуля з трьох тут Sony IMX766 на 50-мегапікселів, а третій – даремний датчик на 2 Мп. Головний модуль доповнили системою оптичної стабілізації зображення.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.