Xiaomi представить нову версію Xiaomi Redmi Note 10S

Xiaomi анонсувала смартфон Redmi Note 10S на світових ринках пару місяців назад. Смартфон спочатку був представлений в трьох колірних рішеннях: Onyx Grey, Pebble White і Ocean Blue. Тепер компанія підтвердила, що скоро в продаж надійде Redmi Note 10S в новому фіолетовому варіанті (Straight Purple).

Компанія не повідомила дату виходу, але джерела стверджують, що в найближчі дні смартфон Redmi Note 10S в кольорі Straight Purple повинен з’явитися на європейських ринках. Redmi Note 10S отримав 6,43-дюймовий екран AMOLED роздільною здатністю 1080 х 2400 пікселів. Сканер відбитків пальців знаходиться на правому торці смартфона. Пристрій побудований на базі однокристальної системи MediaTek Helio G95.

Смартфон отримав до 8 ГБ оперативної пам’яті LPDDR4x і 128 ГБ флеш-пам’яті UFS 2.2. Передбачений спеціальний слот для карти пам’яті microSD. Він працює під управлінням Android 11 з оболонкою MIUI 12.5.

В основній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 64, 8, 2 і 2 Мп, фронтальна камера є 13-мегапіксельна. Акумулятор ємністю 5000 мА • год підтримує швидку зарядку потужністю 33 Вт.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.